Tuotekehittely lisäsi hevosenlihaa

Taas on purskunu kaffeet pisi rinnuksi.

»Tuotekehittely lisäsi…». Tott helvatis. Makkaravirmas tommone osasto teke iha mitä huvitta? Kukka muu ei tiär yhtikä mittä, kaikkist vähite tseeffit — kaik o lomil taik tupakil juur sillo. Lehmäkki lenttä, hyvä konnei patta osune.

Lyhkäsest: Tosa on koko 2000-luvun kuva. Kaik o luvallist jolsei suatava, ainostas pässit roikku säännöis ja sovitus, tumpeelot jää kines. Mää itte ja mun virma, muist ei hevon… väli.

»Tuotekehittely lisäsi hevosenlihaa»

Poutun toimitusjohtajan Pekka Kososen mukaan yhtiön tuotekehittely oli jossain vaiheessa lisännyt kebabtuotteisiin hevosenlihaa, mutta tieto ei mennyt eteenpäin.

Talon sisällä sattui tietokatko, hän valittelee.

Tieto ei myöskään päätynyt myyntiin tai tuoteselosteisiin, sanoo Kosonen.

Pouttu on lähettänyt hevosenlihan toimittajille tiedustelun siitä, onko lihasta etsitty mahdollisia lääkejäämiä. Yhtiö tutkii asiaa myös itse. Myös Evira tekee tutkimuksia, Kosonen muistuttaa.

[Lähde: YLE teksti-tv | Kotimaa | 21.2.2013]

2 kommenttia artikkeliin ”Tuotekehittely lisäsi hevosenlihaa”

  1. Juu, nyt kaikki etsii otsa hiessä mahdollista hevosenlihaa, jota voi ilmeisesti olla vaikka vaniljajäätelössä…samalla myönnetään että hevosenliha on vähärasvaista ja maukasta. Siitä huolimatta kebabannokset heitetään roskiin. Minusta se on outoa, antaisivat niille, joilla ei ole mitään sitä vastaan että on hevosenlihaa, kunhan on laillisesti hankittua, asiallisesti lahdattua eikä ole hengiltä lääkitettyä. Kohta varmaan käy ilmi, että mummon lihapulliin on jossakin vaiheessa eksynyt koiranlihaa… Sitä vanhaa myyntilausetta ”Lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä” jouduttaneen joiltakin osin ns. modifioimaan.

  2. Tällaiseen pystyy kait vain ns. länsimainen sivistynyt ihminen? Kyhäämään mautonta hvetin kallista lisäaineturvotettua teollista moskaa, valehtelemaan sen sisällöstä myyntipiikin toivossa, ja kiinni jäätyään kiiruusti tuhoamaan (sinänsä) täysin syömäkelpoisen tekeleen, vaikka eräät Telluksen kansat sen kenties kiljuen kupuunsa kiskoisivat.

    Hevosmakkaraa on syöty iät ajat Suomessakin, jollei varsin. Hyvin maistui. Eikö kukaan kertonut mitä huiviin vedettiin? :b

    Suosittelen kyllä kaikille mössörakastajille Michael Pollanin teosta Oikean ruoan puolesta (Atena, 2011). Saattaapi jäädä saarioiset hyllyyn.

Jätä kommentti