Albert Hammond — The Free Electric Band (1973)

Albert Hammond: The Free Electric Band

© CBS Epic EPC 65554 ● 1973

[Cover: The Free Electric Band] Menin tosa utelema rapiat viikko takaperi JukeQuizis, et »mitkä seuraavist on Albert Hammondin hitei?». Kaks oli tyrkyl, »It Never Rains in Southern California» (vuarelt 1972) ja tämän alpummin nimikappala. Ihan kauhian hyvin ei kyl tiäretty. :O

Hammondil oli hetkes. Varsinki 1972–73 äijä paiskas lujan läjän hianoi laului, ittelles ja muillekki. Tämä Ilmane Sähköpumppu oli The Breikkilevy ja pysyny munki miäles. Plattaa soitetti rarios, Viikon pop-lp taik jotta simmost, ja erikoise syväl uppos ballaadi »For the Peace of All Mankind». Sitä tuliki etitty ankarast 90-luvu puales välis ämppärei kyhätes. — Sittemmi hepun hittikynä tylsys enkä hänest mittä juur kuullu ja oveeki nakersi jo punkki. Nii pal kauhia ero. Pualiakustist loistopoppi ja… no nii.

Mahtihittitrion täyrenttä »Down by the River». Juu, »Varrella virran». Ja vaik toi caveri onnistuski, sortus kivireki-Kirka alamäessäs raiskama »Californian», 1983. Brkl. »Rokkibändi» oli pualestas Alwari Tuohitorven tekossi 1974, eikä lopultas iha huanoka.

Parhaimmillas Albertil oli kaik hallus. Tarinat on mukavi jolsei erikoissi ja melodiat solju ilma mittä vaiva. Jo monet nimetki o hianoi. »The Peacemaker», »I Don’t Wanna Die in an Air Disaster», »The Day the British Army Lost the War», »Smokey Factory Blues». Hän teki kans kovaa jälkke toiste kans kimpas; Lee Hazlewood ja Carole Sager tule heti miäle. Varmast kilise klokut ko mainita vaik »The Air That I Breathe» ja »When I Need You».

Okey. Ei hän ny mikkä Dylani ol eikä eres Chapin, Cohen taik Coyne. Gibralttarin Alatalo? Edu? Pembroke?? — Nii taik näi, tyylikäs poppis ny vaa sattuu kelppama iha vuasist roikkumati. Jolsei usko, voi verrat mitä kuana nykyjäs tuuteist valu. *pannas tost aa-puali pyärimä…*

3 kommenttia artikkeliin ”Albert Hammond — The Free Electric Band (1973)”

  1. Ähhhh. Season Of The Witch. Mitä mää oikke sekoile tänäpä aamuste. EI ol hyvä aamu, kts. blögi. Kale heittele ihmisil kapuloit rattaisse ja semmottos :(

Jätä kommentti