E-kirjahdus

Vaklailin tosa pikkase sähköopuksei. Heijä nykytila. No jaa. Vuaratus!

Ettimine käve helpost. E-kirjoi löytys kans vino pino iha ilmattekski, mist pääsin yllättymä. Vaivase tunnin verra ko plarasin, ja vast kahres puljuski, 26 opust läjäs. Pualiks tiatokirjoi ja klassikoit, suunniles. Molemppi oliki tyrkyl enite ja tahron arvail syitki. Pualiakateemisis yliopistoprujuis loppu varmast markkina ko suku o ympärpuhuttu ja klassareis sitä ennenki. Hyllysthä ne Pentinkulman Tuntemattomat Veljekset löyty jo valmitteks.

Paha kyl, hyvimmät uutiset oliki sit tosa.

Opuste hakemine noilt kahrelt sivult nosti käyrä. Kummaski jotta hualel piäles. Kirjoi esmes näkys vaa 20 kerrallas (20/318!), seuravat  20 joutus napsuttama. Jos yltys et »Osta» ja »Siirrä ostoskoriin», ni ei päässykkä enä takasi vaa pompatetti alkusivul ja sama rottarumpa uurestas. Ei puhetka, et 318 yhrel sivul ja ruksipaikka viäres, GOU. Eikä kassa suastunu ottama omi tiatoi taltte (uus naputtelu joka ostol) eikä eres — voik uskokka — kykenttyny lähettämä ostoi ittestäs. Sen sijast tuli spostis linkki, ja sen peräs ko konttas taas takasi pääsi KÄSIPELIL latama. Jokase opukse erikses!

Entäs vahtamine?

Ei pääs hurrama. Standardit ei o kunnos, tiadostomuatoi löyty monemoissi ja niit katella erinkaltasest. Omal prokrammil jopa. Kaks aukke kyl Mäcis, ja PeeDeeÄff tiätyst, mut Amazonil taita ol ikiomas, + siihe sit Kindlet ja muut vempaimet. Nii, ne muut vempottimet?

Lemppariaihe.

aiLuuris on turha koitta. Paitti Pennoste. Vaikk Hiatane tylytti hyväs uskos, ni kyl kabitaalisti sen kekannu o, ikiliikkujan. Sen nimi on
The_aiLuuriOhjelma-Larattavis-ÄplStorest

Sunkka ei ol mikkä pakko ostel vimosint aiLuuri. Eikä hommat ohjelmi. Kukka ei käske eikä usut. Mut — jos koitta imutel kahre vuare ikäse aiLuurin kans nykyohjelman, ni turha vaiva. Ei toimi. Ei onna. Ei suastu. »Tämä ohjelma ei toimi tällä käyttöjärjestelmäversiolla.» Mut kuis ollakka: ei löyry vanhaaka! Erelliset versiot kaikko ÄplStorest äänt noppemi, ja niit EI saa mistä mualt. — Tasan kaks vaihtoehto. Ost se nyyhetti viimese huuro telefööni sittekki, a’ 5 000 markka, ja jokaikine vuasi. Taik unohra koko juttu.

»Ikiliikkuja se on.» *allutuppuraine*.

Munt harmitta ny. En juurka meinannu kirjoi lukke, se käy akkunas huanoste. Unelmoittin hakuhommist. Maksaisinki! Kovi somalt esmes tunttus et aiLuuris makkais joku 50–100 miälikkiopust, ja linkkariski voisis vaik katto et mitäs se Honkajoki vastaska. HTML5-kirjaki, kui hyäryline. Quizin tekemisis olis paljo appu, tarkistamisis ja…

Mutei. aiLuuri ei tykkä. Hän o mykkä. Prokrammit nurin, katollas. Lituska senttäs pela. Ikävä vaa, et se äsköne vaellus ei pahast houkuttel teoksei kaivama, ei vaik ilma mittä saiski. Täyty orotel et panosteta, toisel pualki.

Tiatoyhteiskuntta? Kyl mar mää senki viäl joskus näje, jos vaa päivei riittä. :O

2 kommenttia artikkeliin ”E-kirjahdus”

Jätä kommentti