Slade — Slade Alive! (1972)

Käven kohnamas kiakoi eilä. Niit mustei, reikä keskel. Valutellas jokusist, yks kerrallas, ja pahuttas ja vaihteks, hintajärjestykses. Sen mukasest ko mennä pomppa nipu pääl Slade ja live.

Sukkela lätty, pakko sanno. Ei välttämäti mikkä elämä suurempi ja mahtaak kiivet missä kaikkie-aikoje listoilka. Liika pal sitäpaitti pulitinki, 20 rossa ylitte. Mut tämä ny vaa sattu olema yks niit nuaruure levyi, juur niit, mitä porukoitte kans sählyluukus huuratetti, kapiselt kasettimankalt. Slade oli kova sana siihe aikka, 1972–73. Männä kymmenes vuares olenki hiplannu tätä monet monetuiset kerrat.

Baitöwei, hamsterin eka homma o nykyjäs, kotti päästes, ain se sama. Netti auki ja kattoma, mitä tuli oikkiast ostettu. Levyist o billioona verssio, monis eri mais, eri kansil, eri kappaleilki. Ainostas erkki erotta airot phouneist, siäl paikan pääl.

[Slade Alive! -kansi] Ylläri tuliki heti. Slade Alive! ei o aito live. :O

Se o samantapane feelu ko Kirkanki »live» vuarelt 1967. Varata joku (mitätöine) studio, kasata vaivaset vahvarit lattial, valkata jokune sata fani pilottama kalsonkis, ja nauha pyärimä. Ilmankos munst ussest tuntuski kovi kummalliselt sillo aikoinas, ihanko olis siin levys ollu jotta vikka *baaska mankka!*. Ja taaski joutu sanoma — tiato lissä tuska. En olis tahronu tiätä. :/ Osin samast syyst, jätän kuuntelemati nyte. Mennä 40 vuare muistoil.

Sladen cover-valkut ei o jokapäiväissi ylensäkä. Täsäki he ensiks vetä yhre mun suasikkiballaadin »Darling Be Home Soon», ja platan päätteeks 8 minsan versuuni klassarist »Born to Be Wild». Seuraaval levyl (Slayed?) sai käsittelyn Janisin »Move Over». Ei kylmänny, ei. Jos oikke muistan ni menopalat kulkke ilma sanomist eikä Noddy sunkka säästel. Vähä sillai Riku-mallisest raspittele.

Kansi näyttä silt et pumppu juur loikkas meijä itärajan ylitte. Manu ei olsis suastunu. Färinäkymä o sitäpaitti kovast sama ko Arja-tädin kiakos Laula kanssani toveri, mut nehä ilmestyski melkkest peräsi.

Seuraval kerral kälätellä Jethro Tullin… enpäs sanokka.

# Post skriptumi

Kaukaloitte viärel ilmestys pari henkeheimolaistki. Oli oikke mukava pälättä, Sweetist, Genesiksest, Procolist, Nazarethist ja *krhm* Van Der Graaf Generatorist. Yks kerämise hianouksi. Pääse välil unhottuma.

Jätä kommentti