A-pajalla

Tarvekalut on äkki pinkattu.

Paistamispannu, voiköntsä, oliviölppipottu, suala ja kirveli. Ja pualen kilo torituaret silakka. Ei torellaka mittä infernoitte punasilmäst tyroksimuussi, virutetust puhumati. Ne o lokinruakka. Pyyntiloorast pannul ja talriikil, alt pari tuntti.

Tilpehöörit! Potui ja juureksei, soijajugu-kurkku-valkosipulasoossi? Taik, jos vetelis vaa suara ruisleiväm pääl, siihe käveis toi tsatsikki hyvi. Tuhanne hiano mahist… Jo pelkästäs hianot tuaksut maksa vaivan, nälkäne naapuri vaikertta…

Nih. Täst ei apaja parane. Voi heit, ketä pitsojas mutusta! :b

2 kommenttia artikkeliin ”A-pajalla”

  1. —–>  Polga:

    Pahus — mun kaapis ei o savuloht yhtikä… *tasotta tilit later!*

    Niin sanosit juu ja porukas olla. Mää kans en suastu jollei silak ol ehjä ja tuare (paitti ravintelis tiätty). KUI joku VOI simmost koneperattu osta?! :O

Jätä kommentti