Pura se

Ylös, ulos ja Itelliaanosta loora.

Vaihteeks suht tavaline, jakso kantaakki. Siis miälikuvis. Määhä olen tottkai oppinu kuskama mattoveitten repus ja ylimääräsen kassinki, sit vaa loota palasiks ja herkut säkki. Viis kilo kulke keppest, ja liikahta kyl tuplaki jos tartte, roikottimet vaa keimeihi.

Ei mittä erikoist taaska. Jokussi opuksi, muutama raina, yks kikkara. Pätevää hyllyntäytet.

Graham Greene: Kolmas mies (Tammi, 1965)

Phil Hardy – David Laing: The Encyclopedia of Rock vol 1: The Age of Rock ’n’ Roll (Panther, 1976)

Phil Hardy – David Laing: the Encyclopedia of Rock vol 3, the: The Sounds of the Seventies (Panther, 1976)

Rock Hudson – Sara Davidson: Rock Hudsonin tarina (Otava, 1987)

Totti Karpela: Hyvätkin on haudattava (Tammi, 2005)

Markku Lahtela: Katso ihmistä (Gummerus, 1972)

Neil Sinyard: Silent Movies (Bison Books, 1990)

William Friedkin: Elää ja kuolla L.A:ssa (1985)

Harold Ramis: Päiväni murmelina (1993)

Michael Mann: The Insider — sisäpiirissä (1999)

Dome Karukoski: Tummien perhosten koti (2008)

Manic Street Preachers: This Is My Truth Tell Me Yours (1998)

PC: Sid Meier’s Civilization (MicroProse, 1991)

Ensyklopeedioist tykkään hyllys. Harmi vaa et tost puuttuu kakkone välist, vissi heektine 60-luku. Hudson oli vähä musti vaikken häne pätkistäs juur välitäkkä, liikkuu huanost, siis kirja. Karpelaa rupesin hinkuma ko sain panttu kanne kines häne uuremmastas Hampaattoman hain yöt, yllättävän jees. Lahtela oli 60-luvun Äijä, oikke taik vääri. Ja Silent Movies on se, mist tämän loodan pinkka liikahti. Opus olis ollu piäntenki seinien sisäl kovi yksinäine ja arvossas, tartti hommat hänel seura.

Ai nii. Muudan Civilization. Diskettiversuuni, rapiat 20 vuare takka. Oli pakko ostel poijes ko kohral sattus. Sivilisaattio on ihan se eka PeeCee-keimi mikä meikän koukutti enkä ikän eres tokenttunu. Viäläki pelailen, piänes poros tiätyst. — Tosa oli manuaali, siks vartenki piti purast. Ikän nähny. Ittekses vaa hinkannu.

2 kommenttia artikkeliin ”Pura se”

Jätä kommentti