Eikä maksa paljon

Pari pvää takaperi taas mainostetti. Kuulemma saa sapuskaa jo netist, vihroviime, ja puali-ilmatteeks tiätyst. Assial on trio Ruokanet Oy, Metro-tukku ja Itella. Käven pahuttas kattomas.

Ovensuut piremmäl ei tarvinnu. Homma selvis yhrel syämisel. Köyhän kohral riitti ko vilkasi hinnastoas, halvin kuskamine maksa 95 markka. KRHM. Se on suunniles yht paljo ko mun normaline kauppareissu, kerran pari viikos. [irviö]

Et siis appeekulut, ne tuplanttuis laakist. Lanttu ja valo? Lanttu tutise…

Tätä verätyst koklatti jo 1990-luvul. Huanost meni. Tommose kaupan hinnat ei ikän ol halvimmast pääst ja siihe viäl tyyris kuljetus. Metro-tukku kehtaa silti kälättä: »Olemme nyt pystyneet pudottamaan ostosten hintatasoa 5–10 prosenttia. Kysytyimpien tuotteiden hinnat ovat pudonneet jopa vielä enemmän. Tämä on todella merkittävä muutos alhaisen katteen ruokatavaroissa.»

Ha! K-roisoksen esmes tarttis purotta 30 rosentti ja The Nettikaupan liki 50, et pääsis Liiterin kans eres viivalka. Vähäks naurutta.

Ketä uskalta jättä syämises Itelliaanon varasse?

Palata assia. Sit ko ei koipi enä liiku. Jos meinate yhten päivän jää kämpälles kituma, sillo kai kelppa mikä vaa avitus, mittä kysymäti. Mut rukouksen lausun nyte, välähtäis enne vesuri. Muute väikky horisontis hiras kualema kabitaalistin sylis…

Turkulainen | Ruoka | 23.8.2013: Ruokaostokset voi tilata nyt kotiovelle verkosta

Ruokanet Oy: Ruoka.net

2 kommenttia artikkeliin ”Eikä maksa paljon”

Jätä kommentti