Ei Tepsi

Nyte o selvä. Kausari kudpai.

Käven meina torstain kiruttamas ittetäni HIFKI-matsis. Niim pal kauhiaa kuraa eten hetikä muist samalaist. Vaivaset 12-vee ko aloti. Mutei mahra mittä. Tämmäst se o 2013 — mother fakin’ hokey. Kui helvatus mää eres harkittin?

Onneks käve säkä. Valkkasin tiätyst platsini se kausari miäles, eli et näkyyk niinko hyvi ja siltappa. Suht hyvä oliki. Yks juttu vaa unhottus. Kerrostalos ei kukka asu yksinäs, eikä halliska, ja sattus molemmil pualil turkkulaine junddi. Oikke viäl parhaast pääst. Kummakki korvat sai vettuu ja saatavaa tasasel tahril ja kaupan pääl tiäretti millai kuuluis pelat ja ketä o milläki minutil kentän huanoin. Mää se vaa istusin ko tatti, naama mustan ja sankarimitali rintsus.

Kansi ei o kokonas kines. Harkitten vahtaamist matolooran pualel, netis. Tartte viäl funderat. Kuukausimaksu, vuaren pitune soppari — ja soffaperuna. Ehkei kantsis… :p

Jätä kommentti