Duit on mon dei #45

Ehtoopv o valunu Kulkurin merkeis. Sunkka mittä filonnu ol, mut kylläki räplänny Tsäpliinei. Charleksen Essential-loota jököttele pöyräl, seisonu siin helmikuust saakka, rippaamistas orotelle. Oikke rivakast kyl aloti, 4/10 kiakko meni heittämäl, mut sit…

Noh, jotta hyvääki tosa. Tuli innostuttu. Koomikkokunkun pitkäpätkist on jo kauva aikka uupunu yks, ja nyte sain aikaseks: A Countess from Hong Kong alotti matkas prittiamatsoonist. Metka juttu muute et iiPeist kulkke tavara peräte kolmeski pväs, ko Amatsooni otta helpost 3 VIIKKO. Mikä mahta maksa?

Mut häpi mää. Sirpaleetha tuatta onne. Onnistusi meina viime pe purottama kaffekannuni lattial, deme vissi hiippa jo? Aluks vähä huvittiki, mut nauru lakkas ko tutkisin netti. Se pulkki lasikannu makso melkkest saman ko uus keitin! Kabitaalistin stana ei torellaka nuku. Keskustan kirpparilt olis kyl voinu ettiskel passelin kannu, muten kerenny/jaksanu. Josko eres oppis kattoma mihe sen kannun käsistäs laske. *plahh*

See ketä o pikkase seuravaine o voinu huamat. JiiBee-naputtelu kiinnosta munt vähemmä ko enne. Pariki syyt. Ensikski, täsä ei ol mittä seksyy enä. Äijä-Suikkast lainate vois turkkulaine sanno, et nykyjäs jokajumalan turakaine väänttä ploki, on sit kykyi ellär sanottava taik sit ei. Meikäl tuli 10 vuat mittarisse jo vuas takaperi, enkä siitäkä viittiny yhtä mittä irrotta. Vissi täyttys mittaki saman tiän. — Mut panna ny varoks tähä disklaimeri: en tod luul olevani itte mikkä erikoine. Paitti tiätyst, et aloti ajois, ja JiiBeehä oli alust saakka a) pvkirja, ja b) murreploki, eli tanakast siäl kuulusas markinaalis. Nii kuuluski.

Mut kuka näist tiätä sanno. Jos mul onki vaa kaamost kynsitte al? :p

Jaa, se toka syy? Noo tota… Muhimas on piänei pisneksei *wirn*. Alottamispuuhat jo otta aika helvatust aikka, ja homma o sitäpaitti see verra intresantti etei pikku plokit paljo paina. Saas katto mihe loppuvuarest keretä.

4 kommenttia artikkeliin ”Duit on mon dei #45”

  1. Jahas ;)

    Ensteks kaffekannust – mul o hajonnut muute konet, ei vissi yhtä kertta kannu. Olen säästäny kannut *hamsteri* varmuuden vuoks – jos tarttis :) Kaik o erilaissi :o

    Vai pisnest? Meinaks myyrä hyllyje kerrostumat vai? :D

  2. Eka kertaa vast mullaki. Syy oli ha-hauskane. Ihmiselhä on kuulo- ja tuntoaisti, siks varte hommat hoitu. Se vaa, et mul oli tulppaanit korvis kert naapuri remppa. Pöytäki oli roinaa täys ja lykkäsin sen kannun suunnilles siihe kulmal, kolahrust kuulemati. En heti eres honannu et meniki yli ja putos lattial.

    Vai onk eres reissu ruåttinlaival, taik Damisse? :)

  3. Tota, iha vaa tiaroks: jostai kulki huhu, ett Britti-Amatsooni postituspuali ois menos enne joulu lakkosse tai jottai muut outto *wirn*. Eli jouluostokset äkki kuntto! :D *emmää muute, mut jos on jottai just tarjoukses, kannatta tilat heti*

Jätä kommentti