Katsaus

Kepjäst.

Välipvät o velttoiltu. Nii kuuluuki? Kuink vaa, en yltyny eres kaupoilka ja nyte makseta hintta. Herkut loppu. Kaapis häppe pussit ohrakryynei, makarooni ja soijarouhet, kylmemmäs loju pari ylivuatist porkkana. Säkki sipula. Maustehyllyl vello purkkikalameri. Slurps? :p

***

Rarion jos aukase heti raukase. Onkelma o sinäns pikkane: ei osat laula eikä tehrä kappalei. Kaikemoist vinkujaa eetteri piukas. Kuuva oli oikkias vaikken myäntänykkä. »Jokainen ossaa tehdä iskelmän» [youtube].

Utelin tosa viime vuan mun parhaalt kamult, et sanos joku nykyämmä, kenet tuntte heti äänest. Äijä funderas minuttikaupal. »Anna Puu». Mul petti pokka. Häne täytys kilautta kaverilleski eikä siältkä löytyny. *virn*

***

Pisnekset kehitty kehnost. Mää kyl tiäsi et tiatokannost syntty kaski, mutko tiätyi assioi o huano tehrä ilmanka. Stana. Pualisutta ja sekundaaka ei viiteis framil heittä. Tartte katel ny, jokku hommat voi korjat jälkikätte. Onkelma o pervertionisti, see ketä parkku tosa nurkis.

***

Joko mää sanosi? Eläväkuvat on päässy käsist. Eilä hukkasin Amatsoonis nätti kuus (6) tuntti, ja tilauksest löytys lopultas *köhh* 23 pätkää. Kototeatteri makka riipustuslaural seeki. Mihe mää oikke ole matkal… :)

***

Ai nii, Sälliki käve *hehheh*. — No hupaa oli juu. Aika kylläki kaivelti kortilt, ko häne pomos ei suastunu lomittama måndaakii. Suara paatist hommisse. HUHH. No, me jutelti kaks kertta nopiammi ja taxo sai luvan ajel huppu liikennemerkeis. Saunaski hiotti, Äiskän pöytä putsatti, ja Cristiina on(?) paremp ko Slaattani.

Amatöörit paukuttele koht. Tarskos osallistu. Kuuraketti.

2 kommenttia artikkeliin ”Katsaus”

Jätä kommentti