Kaada ittelles vaa

Jourun lykkämä leffa-kokoelman takasi, eka kertta. IiPeis. Hämmenttävä.

Kolme rainaa. Kaks piänt fibaa.

Takakannes kehuta reppavast, et »All are newly restored and represent.» Hahha. Yks kolmest. Toine o nippa nappa kateltava, kolmas jo luakka VeeHooÄs vm. 1986. — Mul o varaa vähä sanno. Tost kolmosest makka timmi versuuni hyllys!

Pilotus o varmistettu. Language: French with English subtitles. Ei voi sanno et valheteltais, enkkutxtit löyty kaikist. Kukka ei vaa kerro, et kahres pätkäs ne onki pultattu leffaan kines, »burned». Niit ei siis saa millä keinol poijes päält. Lujet, taik itket ja luet.

Oikkestas on kolmaski juttu, outo seeki. Itte kiakot on eri näkössi jokane, siis se päälline. Yks o ÄmVee (niinko pakkauski), toine puna-musta-vihriä ja kolmas puna-musta-oranke. Ai mitä sit vai? No, tavalisest kokelmien kiakois on samalaine kraafine asu, pakkaust myäre. Täsä taas tule simmone olo, et joku o hukannu taik hajottanu kaks niist orkinaaleist, ja sit tylyste tyrkänny jokku irralliset tilal. Leffoistha löytyy helpostki 3–5 erilaist verssio.

Sinäns intresantti. Näit tavari myyrä näkemäti, koklaamati. Mitä kaikke myyjän kuuluis kertto? Riittääk mitä kannes sanota, vai tarttisik pyäräyttä levyiki, et mitä ne o syäny. :o

Myyjä narskutti mut lupas otta takas, ja palautel manitki. Saas katto. Ainaski jouru itte maksama peekoot, 29 markka. *huah*

3 kommenttia artikkeliin ”Kaada ittelles vaa”

Jätä kommentti