Kiakkovuaros

Luukust lappa hyväl tahril lituskoi pakeetei. Siit hualimati täyty välil jalkkautu, kunto happane muute. Sitäpaitti, ne yhret kiakot ei mahru eres räppänästkä. Keskustaan, hopla!

Ensmäises pyäryläpuljus koitti heti ylläri. Samal ko se klerkki kaiveli mun tilatui lättykikkari, mää itte kohnasi pahuttas isomustaloori. Ylensä riittä minsa. Hinnat o luakka 50–180 markka, turha hukat vaivaas. Mut nyteppä lojuski halvennuksi, 12–18 mk. Sillo jo jutella:

April Wine: The Nature of the Beast (Aquarius, 1981)

Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich: Greatest Hits (Philips, 1976)

Ike & Tina Turner: Hunter (Blue Thumb, 1969)

Sunkka noist ny kalsarit kastu. Tolkullissi tok.

Seuravaks kuulin outoi ääni. Hra Kalle Anttilan tavaratalon nykymodelin hempukat kutsus aarteit ettimä. Tavalisest röhnäänki heijä halpiskaukalos ko sika vatukos, 6 ämkoon eläväkuvitte peräs. Vaan eipäs ollu ainutka. Nuppi heti jo huakaski et HÄIVY, mut koivet ja näpit huusi toist. Sortusin sit pinoilema kaks alesatsii, kolme kympil niinko. Niitte kans ei olis kyl kehrannu ulostu, onneks kekkasin poistumisluva:

Various: Edit Piaf Collection (Futurefilm, 2009)

[DVD-kansi] Ihan o nätti pakeetti. Kolmeosane, seittämä (7) levy. Eläväkuvaa löytyy kaks DeeVeeDeet: doku Without Love We Are Nothing, ja konvapotpu Edit Piaf: Best of Concerts. Musaa tyrkytellä peräte viire CeeDee-kikkaran verra.

Laulut mul onki öpautti ennestäs. Olin aikoinas 1980-luvu taittees oikke kore Eeditti-funny, taik oikkestas tupla — Bunkkeri! Hommasin sillo ison älppyloodan, oikke hianon. Suamesha oli kait joku puumi, rariostki valus ussemma viiko Piaf-prokrammi.

Pikkase pistä funderama. Teknine taso. Tsuumasin meina alustavaste ko ettiskelin dokun ja konvitte ohjaajii. Ei hyvält näyttäny, vaik o 2000-luvun transferi. Toivottavast eres konsertot o remastereerattu ja kikkaroitte ääni kunnos. Ennuste o paha. Kabitaalisti ei nuku.

Jätä kommentti