Lauri von Timosen elokuvat

Kirjalistailut on kuivanu. Lainastoautol keretty huanost. Ei silti et se pahast mittä haitta, hyllyishä makka omiiki ussemma sata lukemati.

Viimitteks lainasi leffakirjan. Lauri Timonen: Matti Ijäksen elokuvat (Like, 2013).

Oli kyl vähäl etten topannu alkuus. Eka sääntö elämäkerrois, kirjottajal siis, on pläkkiselvä: pan ittes piilo. Toise parakraafin vois laatii iha vaik lennos — selvää suamee, lyhkäsest, dankke. Kumpika ei HRA Timost kiinnostanu. Helvati koukeroist lauset jolsei virket, tekohianoi sanoi ja -ntoi, hinkattu sata tuntti. Hinku käveki kyl selväks. Kaliifix kaliffin paikal. Opuksen opjekti kuikuili jossa horisontis, häppemäs.

Jotta hyvääki. Käve niinko ain näitte elämäkertoje kans, kauhia into kyärät tuatokset hyllysse. Ijäkse. Yhytinki poksin Huutiksest, kolme pätkä, ja later yks klassari, Katsastus. Guud alku, sano. Ja kaik tiätyst kahmita, laurentiinoist hualimati.

2 kommenttia artikkeliin ”Lauri von Timosen elokuvat”

  1. Jep, toi Ijäksen Katsastus on tosiaankin klassikko! Pitääkin taas kaivella jostain hyllyn sokkeloista tuo DVD esiin ja seuraavaksi katseluun… ;-)

  2. Parhaasta päästä juu. — Boksissa on btw pätkät Räpsy ja Dolly, Sokkotanssi ynnä Pilkkuja ja pikkuhousuja. Kelpo kamaa nekin. Ikävää vaan, uusia Ijäksiä ei kyllä nykysekosuami aikaan saa…

Jätä kommentti