Elämä Ikkunan takana

Kuulemma täyttä Naamattu tänäpä 10 vuat. Huah. Ei naurat.

Koko helvatu netti o ruvennu muutenki häirittemä. Kompuutterist lähtie. Ilma sitä vehjethä mailma olis iha jotta muut. Millai esmes kuarsais kabitaalisti, jolsei valuutta viuhuis sekentis toispual Tellust. Kummottos ulvois klopalisti, pentteri piukas plootuu, haiparvi paatin peräs. Funderaisik rosvoparoni kaks kertta, jos säkki seteleit keräis kuukaure verra vankkuris tomu? — Mää luule.

Naamattu kines — iisi jopi. Mut Pantoran poksi o aukastu, eikä The Akkuna men ikän enä sulki?

2 kommenttia artikkeliin ”Elämä Ikkunan takana”

  1. Heh… Naamakirjan käyttäjäkuntahan kun on juur viime kuuleman mukaan muuttuumassa enempi seniorien (siis äidit, mummut ja papat, jne.) iltapäiväkerhoksi, koska nuoriso on taas kiihtyvällä vauhdilla vaihtamassa muihin appseihin. Muuan Paavo Väyrynen väitteli tohtoriksi 1988, todeten väitöskirjassaan kiveenhakatuksi: Neuvostoliitto säilyy sosialistisena suurvaltana. Nokia oli yhtä kuin kännykän synonyymi, kunnes 2007 tuli markkinoille joku marginaalinen härpäke nimeltään iPhone. Jaa niin, The Akkuna…: (niin, tähän saa kirjoittaa vapaasti ennusteen)… ;-)

  2. Ennustelu on tunnetusti… ;)

    Luin jostain noita havaintoja juu, nuorikoilla on uusia hotteja. Niin se käy. Naamatun idis oli ehkä hyvä(ksyttävissäkin) mutta äkkiä kävi kylmät. Kaksi viikkoa riitti aikoinaan mulle.

    Vaan mistä näistä tietää. Pavekin se yhäkin venkuloi jossain tupailloissa… *wirn*

Jätä kommentti