Sanatus

Hiukka vajaa 100 pvää. Jalkkikse MM-kisoihi!

Kaluston kans o hauskane tilanne. Telly tuli traijattu mäjel jo 10 vuat takaperi, ja silloha mää vannosi, etei ikän takasi. Totanois. Kaks assia muuttunu: kattomislupa ruvetti kiskoma veroist, vaikkei vahtaiska, ja leffaa hiipannu hyllysse. Ei pääs ohitte — akkuna seinäl.

En meina urheilema ruvet. 50 tuumaa max. Pärjäiskös neljälkympäl?

***

Pisnesjutska, siis se yks mist tuli vinkattu joskus marraskuus jo, ei kyl menny ko danssi. Sukkeli tapahtus. Ei meinannu löyty passeleit prokrammei, ja sitko lopultas yhyti, ei pelannu niinko luuli. Brkl, mikä säätö! — No vihroviime, tänäpä aamul, sain selvitelty köyret. Nyte onki sit iha helvatust naputtelui tiaros. Kesä koitta äkki… :)

***

Köyhä (jak)saa ain vaa ihmetel. Jos ulostu Liiterist 100 eurdon kassin kans, ni lähi-Koos sama kama 130 e. Eikä Litli eres verätä. Hyvä jos kerra vuares muuttu joku hinta. Naapuris hilata liki joka vk »0,08 snt» per joku tuate, mikä hitsatta kivast.

Kui kauva mahta tämä Suame duopoli pyssy pystys?

Jätä kommentti