Opustusta

No siis pari vaivast.

Ian Gillan – David Cohen: Omaelämäkerta (Minerva, 2014)

Philip Shenon: Kennedyn murhan salattu historia (Otava, 2013)

# Gillan

Näköjäs… kustantajal jääny aikalukko pääl. Toi alkuteos Ian Gillan — The Autobiography of Deep Purple’s Lead Singer ilmestys jo 1998. Toisen kaut, onha sitä tarvinnu ensix hopotta Jartsan kuulumiset #12, Yälintui vaklat ja danssat Tseek tu Tseek. Kuka ny vaivasest keuhkojast kerki mittä sanoma. Wanha ja ruma ja ääniki menny. Ropiini ruleztd…

Onneks tual yhres paikas tunnisteta Aito Assia. Satuin kans juur plarama yhre Purple-kirjan, ja täst tule siisti verrokki. Purple oli mun viiren tärkeimmän orkesterin joukos, 1968–74, ja näit teoksi selata sillo tällö. Hyllyyki täytellä. Lätyi veivata äärest harvakses. Tartte ol The Hetki.

# Kennedy

Tiileskivi! nätti 650 sivu. — Kirjas taideta vanno taikuri-Oswaldin nime, mää taas ole Stone-miähi. Katotas kui pitkäl jakseta. :/

• Linkit johtavat Kirjavinkit-sivuston arvosteluihin

– –
# EDIT ti 6.5.

Kennedy kyl kiinnosta munt, paljoki. Vino pino opuksi hyllys. Tätä teost en homma. Titteli luppa paljo mut antta vähä. Sivumääräst sais keppest purotta nollan poijes ja nimen muutta vaik muato Hell Yes It Was Oswald!. Tai vaik Everyday Weasels of the Warren Comittee.

Mää en tekeleel kekka muut ko yhre tarkotukse: arkun kantte Oswald-naula. Nii ja matika. 2013-1963=50.

Mut siis, Stone/Garrison -äijää enemäkses naurutta. Garrisonin tutkimukset ja vinkkeli kuitata yhrel sivul ja hänest tehrä pelle. Stonel riittä rivi ja alaviite. Who Killed Kennedy? [Buchanan, 1964] saa osakses ilkkumist, sarat muut kirjat ei sitäkä. Taikaluati-teoria (»magic bullet») ohitella ilma mittä. Eres see verra ei heppu uskal sanno, etei FBI:n paras kevirimiäs kykenttyny vetämä kolmee kutii niinko Oswaldi muka.

Naputtelu otti Shenonilt viis vuat. Ei ihmekkä. Koko tiileskivi o helvatunmoist jaarittelu ja tarkotus o vaa toistel toistel toistel Oswaldi se oli. 500 sivu keretä juaruma siit mitä Warrenin rottakänki puuhasteli. Liki kaik leväperäsyyret ja »sattumat» paineta villasel. Salattu historia? Daa, Oswaldi kuulemma satavarmast nähti Meksikos pari viikko enne ko paukahti. Ja toristei peukaloitti. Joku ei vissi tiänny.

Paras on vissi tämä. Oswaldin motivi. Reppana oli impo. Piti vähä näyttä Marinal miähisyyt et marina lakka. OVH 36,90€.

2 kommenttia artikkeliin ”Opustusta”

  1. # Kennedy: Tätä kirjaa en ole lukenut, mutta pari-kolme kirjaa aiheesta joskus aikoinaan kylläkin. Kuulun myös tähän ”Stone-osastoon”… ;-)

  2. Meitä on siis enemmänkin, he.

    Opus kyllä oli kokonsa kokoinen pettymys. Pitääkin jatkittaa juttua edit-osiolla, jahka kerkiin. Oswaldi… *pärsk* :/

Jätä kommentti