Purkaisuja

…siäl sun tääl.

[kansi]Stephen Fry: Koppava kloppi (Schildts & Söderströms, 2012)

Antero Kekkonen: Haukkavuoren poika (Kellastupa, 2012)

Rauno Lahtinen: Turun puretut talot 3 (Sammakko, 2013)

Pikajuaksuu taas, lainastoautol. Koppasin jokusen ja varauski iski. Röttelöt hiör wi gou. Eik ne sillo rötisköi ol, jos maan tasal lanata. :o

Tommossi kirjoi on tehty kolme: 2009, 2011 ja 2013. Mää en tiänny yhrestkä mittä. Jourun kans alottama nurimperimpäite, kolmosest, menekki o kuulemma kova ja saamine sattumankauppa (sinkle o tottunu). Sinäns voi ol hyväki plarat loppupää ensi, pahimmat o varmast siin ekaosas. Etei suani nupist heti johrannos katke.

Äkkii ko selasi, lupavalt näyttä. Huhhhuh. Ostohommi tiaros, luule.

12 kommenttia artikkeliin ”Purkaisuja”

 1. Ekan olen lukenu ja tykkäsin. Noi kaks muut ei, tartteeki laitta hakuse. Jospa noi Turkku-opukset löytyiski täält kans… :) Meil ku saa ny olla 50 varaus kerrallas :o Joku tykkää!!!

 2. —–>  Polgara:
  Mul sekottuu toi hra ja Mel Smith -vainaa tavantakka. Olin jo vähäl ruvet höpöttämä Not the Nine O’Clock Newssist, hyvä jolsen Monty Pythonist. Mikä niit eks-impperiumistei oikke vaiva — ihanko kinuskit, tuhanne samalaist naama. Marty Feldmanei.

  Joo-o, saas katto mitä Turkku-opuste kans viäl tapahtuuka… ;)

 3. Tuo rakennussuojeluhan tuli Suomen lakiin jo 1964, mutta mitään ei sitten tapahtunutkaan… Mielestäni kaikilta välillä 1960-1980 Museoviraston sekä sen edeltäjäviraston johdossa olleilta pitäisi peruuttaa postuumisti kaikki mahdollisesti saamansa kunniamerkit ja prenikat! Kaikki!!

  Perusteluna nyt esim. perustapaus Helsingin rautatieasemaa vastapäätä oleva ns. ”Makkaratalon” kohtalo.

  Nyt: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Helsinki_City_Center3.jpg

  Eilen: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Skohan_talo.jpg

  Anteeksi kiivastumiseni. Anteeksi.

 4. —–>  eSa:

  Asiaa!

  Ei haittaisi, jos vastuullisia listattaisiin nettiin, rikollisten tapaan. Siitähän on kyse. Foto, nimet ja sukulaisuudet, moterni jalkapuu. Ehken hieman hillitsisi.

  Tuo »Makkaratalo» on karmiva esmi (dänks linkeistä). Se on myös hyvin saman tuntuinen ja näköinen kuin aiemmin kuvaamani tapaus Turun kauppatorilla; arvotalo atomeiksi, rötiskö tilalle, paraatipaikalla, ketään ei ammuta.

  Eipä mitään anteeksi. JiiBeessä saa huutaa, etenkin tästä aiheesta!

 5. —–>  Polgara:
  Sää asukki siäl jossai… :) Turkkulaiselt ko menny ohitte, hiukka hävettä.

  Mut varmaan vähä muitki. En usko, et joku TeeÄssä olis noit pahastka promoteerannu, see verra ussest vilkku (kolmoskirjan kertomis) tuhoporukois Pualimatkoi ja muit Ketoste kavereit. Hipi hiljaa vaa.

  Nyt ymmärrän ton kansikuvanki. Stana. Tommone hiano kirkko on ollu Kelan nykyrumilust vastapäät (Käsityäläiskarun kulmas), pantu nuri 1971! Ja Kelan tilal tyylikäs rukoushuane, simmone kauppahallin tapane. CRASH!

  *hipla haulikkoas*

 6. —–>  Polgara:
  Ai jumalavitas juu. Mut kuka ny tahrois vaivassi venukkipalatsei vahrat, kert voi salamiiki nährä. *brkl*

  Olis tarkotus joka kirjast naputel juttu. Saas katto. Rupes toi kolmone jo hitsattama iha helvatust…

Jätä kommentti