Kotiteatteri #2 – vahvistettu osasto etenee

Seuraava palikka on päätetty. Av-vahvistin.

[Uittamon kotiteatterin luonnos #2]
Av-vahvistin on oleva setin sydän. Siihen liitetään kaikki muut hilut.

Kaaviota päivitellään sitä mukaa kuin laadinta edistyy.

Av-vahvistimen rooli selkisi itselleni vasta eilen. Sepä onkin teatterin pumppu, joka pyörittää kaikkea toimintaa. Panostusta edessä. Ilmankin tietty pärjäisin — markettisetillä, kuulokkeilla, kompuutterin saippuakoteloilla. Jopa plasmatoosan omilla »kajareilla». Mutta kun nyt lähdettiin… Sitäpaitsi, tähän satsiin on toivoa saada vinyylilevari kiinni. No jo!

Palikoiden vihreä väri merkkaa täst’edes toteutumista. Laitteen hankinta on päätetty ja se on matkalla tai jo kämpässä. Vain kytkentä ja testaus puuttuu.

Päätetäänpä MM-uutisiin. Toosassa on valmiina jonkinlainen »antenni- ja digiviritin». Mac miniä ei ainakaan toistaiseksi tarvita puhumatikaan dikiPOKSeista. Torstai-illalla antenni seinään ja samba soimaan! :)

Jätä kommentti