Kotiteatteri #3 – tilatilaus sisällä

Mitenkä se nyt ulkona? Hahhaha.

Yksi seinä siis pyhitettävä. Ei kovin hankalaa — rupusoffa mäjelle. Samalla meneekin koko kämpän tilakuva uusiksi. Seinät väännetään täyteen upohyllyä, ja timmi järjestys vinyyleille, kirjoille ja leffoille. Guud. Vastahan sitä onkin nafti neljä (4) vuotta planeerattu…

Tositoimet alkavat. Tai alkoivat. Yritin tilata jo kaksi päivää sitten Ekotorin noutajat paikalle. Taisi olla väärä metodi, punnittua tekstiä A4:n verran, spostissa. Mitään ei kuulunut. Talsin sitten tänään paikalle; kuulemma oli luettu ja vastattu. Niin aina.

Puhumalla sentään. Huomenna haku 13–18 välillä. Perusmaksu 20 + soffa 15, wanha kaapin rotisko 7, kompuutterivainajat (eri muodoissaan) nothing. 42 eurdoa yhteensä. Ei paha. Siinä kuitenkin tulee pari äijää traijaamaan rojut 4. kerroksesta, ja pakettikärri puolillensa. Päätyvät jopa oikeaan paikkaan, lähimetikön sijasta. :b

Akkuna saapuu 17–20 välillä. Jos hyvin natsaa, ehdin järjestellä rauhassa. Jos ei, lauma tyyppejä heiluu sähläämässä edestakaisin 17.30; kirotuksia sinkoilee, pinoja kaatuilee, meikä on raunio, antennipiuhaa ei koskaan kaapistani löydy, ja lopulta vahtaan 23.00 alkavaa ekaa matsia makkarissa MacBook Airin röökiboksista laajavärikankaan pitäessä olkkarissa mykkäkoulua.

Jätä kommentti