Kotiteatteri #1 – ja alussa oli akkuna…

Nysse o alkanu. Pudjetti määrätty, akkuna melkkest hommattu. Kototeatteri, olevanas.

Alkajaisiks piäni planeerinki. Kyhäsin tämmäse, ittellen avuks, helpompi selittä puatipuksul mitä tarkotta.

[Uittamon kotiteatterin luonnos]
Mää istun makka seljälläs yhrel pualel olohuanet, ja vastaseinä näyttä tommoselt.
Marssijärjestys

Mää ole jo unhottanu kummone se alunperi oli. :)

Lainausmerkeis ainaki mennä. Täst ei sunkka tul mikkä oikia teatteri — ketä ny ruppe kerrostalos seini repelemä ja akustoi lyämä. Rojektorit ja valkokankaatki… heivata neeki. Jos sit joskus.

Vaihtoehtoi jää siltiki hurumykke. Paljo kerkisin pimjäs viirakos rypemä, makhete huuteli kovasint, mut onneks ruppe jo kulkema. Sattus meina öökonisse Giganttine ilmotus… laatusa monitori yli pualet halvemmal ko pudjetti. Siit on sillo pakko alotta.

Näytön kylkke seuraavaks BeeÄrrä-vitkutin. Äänihommat katella joskus later mut niihi panosteta. Sitä en ainaska ollu suunnitellu! Ei haitta yhtikä.

Akkunan luo

50-tuumane plasma-akkuna, 399 e.

Plasmast paljo kaikke jutella, et musta esmes näyttä mustalt, ja mää rupesi hiljakses uskoma. Simmone on eläväkuvis plussa homma, kert muute kuva näyttä baaskalt.

Yks assia tosa miätityttä. Toosa ei ol HooDee, vimpan pääl terävä. Toisen kaut, mun leffatki o DeeVeeDee-muatossi käytännös kaikki, eikä ne äkkikä toiseks muutu, BeeÄrräks siis. Mää luule, et helpost uppo joku viiski vuat. Siihe mennes happane jo plasmaki. Ja loppuviimeks: suunniles eilä me viäl vahratti heimotauriaissi 20-tuumasist putkirimpuloist, ja VeeHooÄssäst jo lurpahti lahkesse. Et sikäli.

Paljo viäl riittä pohrittava. Katota ny ensiks, nappaak toi akkuna. Heijä varastos näky oleva jäljel 50+ kappala. Jos nyte napsauttais, homma selvä. Koitan silti venutel huamisse et saan yhre tärkkiän pro-kommentin tost HD-assiast. *ja sit aamul kauhia parku ko kaik loppu :/*

[tu bi kontinuud]

2 kommenttia artikkeliin ”Kotiteatteri #1 – ja alussa oli akkuna…”

  1. #Akkunan luo

    Eikös myös ole yksi valintakriteeri tuo TV:n ajateltu katseluetäisyys? Eli vaikka TV pystyisikin sinänsä toistamaan erinomaisesti kuvaa esim. HD-ready tai Full-HD tasolla, tms., mutta liian läheltä katsottuna kuva voi ollakin aika karmeaa (=pikselimäistä) katsottavaa… Eli löytyykös kämpässäsi myös riittävästi katseluetäisyyttä tuolle 50″:lle?

  2. —–>  eSa:
    Kyllä se on oleellinen kriteeri. Hommastahan saisi jopa taidetta. Etäisyydestä (ja akkunan korkeudesta seinällä) on kait olemassa ihan kaavoja :) Oma lukunsa on vielä kaiuttimien sijoittelu…

    Kyllästyin silti säätämään. Mittasin vain matkan. Pystyn pakenemaan ruutua 2,5 – 3 meetrin päähän, ja hätyrinä vielä vajaa metri, jos siirrän selän takaa kirjahyllyn. Pitäisi riittää.

    Odotan mielenkiinnolla. Minähän olen hyvän matkaa miinusnäköinen. Etten vain joutuisi vahtaamaan 1,5 m:n päästä. :/

Jätä kommentti