Kotiteatteri #4 – Sin-Säde soi

Edistymma. Seinällä näkyypi kuva.

[Uittamon kotiteatterin luonnos #4]
Kajaritkin piirrelty. Ostellaan vahvarin kera.

Akkunan jälkeen oli siis vuorossa BR-soitin. Noviisi katteli tarjontaa huuli pyöreänä. Tuhannen erlaatusta vekottia, kotona ja kaukomailla. Halpoja eller nej. Perfeektionisti tutkaili huolella aikansa, kunnes muisti että talvi tunnetusti yllättää. Pikavalkkaus kahdesta, tilaus sisään ja viikon päästä oli loota ovella. LG BP330. Pieni ja sievä, asentelut heittämällä. Näin!

Toimii ok. Leffa lähtee »heti» (jotku vehkeet kuulemma matelevat). DVD tunnistuu eikä NTSC aiheuta ongelmaa. Yksi lätty ei suostunut, vaan kummakos tuo, jonkun rasvari-reiskan jäljiltä. Ja vaikkei verrokkia ole, niin kyllä se plasmatelkun musta ON musta. Häpi, mää.

Kahta siis uupuu — vahvari ja kajarit. Toosiin olin aikeissa satsata, mutta eiköhän uskota. Krostalossa ei voi sen enempää ulvotella kuin tehdä hienoja asennuksia. Hukkaan menisi jo parin tonnin keikka. Taidanpa hommata kaksi kohtuuhintaista etukajaria + stylet kuulokkeet. Subbariin(kin) vasta later. Törsätään, sitten, joskus, jos tarvis.

Jätä kommentti