MM-kisat 2014 — ähky

The Potkupallokisoist on pelattu yli pualet. Tänäpä kaivella viimiset välieräporukat. Mut ketä kiinnosta? Too old to this sheet.

Alotukses ei sinäns ollu vikka, pari vko takaperi. Pystyti ison akkunanki, neljä tuntti ennen ko kuula liikahti, ja peräte piänt inttoki tais ol ilmas. Mut aika helvatun äkki se kutka katos. Viis päivä ja kaput.

Kaks viikkoo pelatti alkulohkoi. Nätti 40 pelii, kolme (3) joka päivä, studiot siihe pääl. Ähhhh.

Saiskos takasi 16 jengin kisat, luakka 1978? Taik eres ne 24:n (1982–94). :O

YLEtön/-llinen tarjontta olis viäl ehkä menny. Semminki, ko selostus oli suht ookoo kantmis ja studiot kestettävis neeki. Taik heivattavis. Mut yhrest ei millä ylitte päässy — kommentaattorit eli matsintappajat! Kuka stana niit sinne kekkas traijat?

Mää ole wanhan liiton heepo. Satuin kasvama simmoste Äijien kans ko Sametti-Aulis, Pentti Salmi ja (nuari) JiiPee Jalo. Ei ne mittä pönkki tarvinnu. Enkä määkä. Ja kaikkist vähite kaivata näit selittäji, opettaji ja luennonpitäji: Pohja(lla), kaMalinen, Riipiilahti, vee-järjestykses. YLE:lt onki selväst jääny kaks assia huamaamati. Commaajan homma on vaativa, ja siin pärjä eri tyypit ko studios. Täyty ol passeli ääni, sujuvasanane, kyky ol minuttikaupal hilja, mut sillo tällö tiivistel 2–3 lauseel et misä mennä. Kaks heppu läpäse: Peetu Pasanen ja Veli Lampi.

Toi harmitta erikoisest, kert pitkäst aikka selostajat on suht hyvi. Härkönen on omas luakassas (hyvä ääni ja homma hallus), Suominen haasto (vaik toipilas onki), Juusela ok, Leinonen ja Kunnaski menettele. Ainostas Karhu ja Ikäheimo.

Sualaaki on haavoihi hiarottu, he. Espanja, Italia, Ecuador ja Ghana pakkas laukut. Hollanti, Saksa ja USA ei. Erikoisest hatutta hunnit ja karate-oranket. Onneks sentäs lädit ja ryssät kämmäs neeki. Negan kaut, see verra finkki. :p

Lopuks viäl viimine seikka, mikä kattomist haitta. Telly! En tykkä en sit yhtikä, et simmone loju kämpäs ny. Mää tottusi nätti 10 vuat ilmanki olema. Ja vaik hommasinki sen eläväkuvi varte, ni katumusharjotuksi roikku ilmas jo. Olis pitäny vaa törsät hiukka enämpi ja pystytel suaraa rojektori ja valkokankas. Turhan kiirus tuli, kerenny miättimä.

Onneks jokku ei muutu. Lainastoauto orotta!

EDIT klo 19:58:

No nyssiäl hopottiki Juusela yksinäs (ARG–SUI). Tattis jo tästäki vähäst!

Jätä kommentti