MM-kisat 2014. Jälkipeli. Lyhyt.

Baaskan maku jäi kätte. En eres katellu enä välieri. Vadutus meni ylitte.

Pualet kisoist sujus hianost. Lohkovaihees pelatti, tehti kassei ja nähti traamaaki kauhamital. Pari porukkaa putos harmittavaisest (Italia, Ghana, Norsunluurannikko), nilkit pääsi jatko (Hollanti, Saksa). Jokune vihakki sentäs floppas (Englanti, Venäjä). Semeis viäl näyttiki aikast lupaavalt: Kolumbia, Meksiko, Algeria — ja Costa Rica!

Siihe see sit jäiki. Pelamine rupes menemä peruutteluks, ja nilkit tiätyst ettippäi. Pahoi aavistuksi… Oli tyän takan usko et Costa Rica taittelis tulppaanit ja Gallian kukko hoitais hunnit. Belgut pualestas saattais vaik hyyryttä argot. Eikä kovi hyvi käynykkä. Nilkit… no anti ol.

Jatkomatsit kyyläsin pualiöökonil, taik en olleska. Mones pelis maistus urea. Tuamarit meni puihi ain vaa pahemmi ko eretti. Punassi jäi antamati likelt kymmene, keltsuist puhumati. Kui hvetis niit ei voi heilutta videokuvan perusteel?! Koko mailma näke, tuhannest kuvakulmast, tuamari ei. Kestäis max. minuuti lähettä tuamio korvanappisse. Se oikia, tai ainaski -mpi.

Toisen kaut, mitä väli. Jalkkis on jo kuallu. Siit on tullu miljonäärien jokapäiväne telkkuorkia. Mää otan takkini.

– – –

Toivomuslähre. Painajaisuni.

Puolivälierät
pe 4.7. • la 5.7.
RanskaSaksa 0–1 (0–1)
Brasilia – Kolumbia 2–1 (1–0)
Argentiina – Belgia 1–0 (1–0)
HollantiCosta Rica rp. 4–3, 0–0
Välierät
ti 8.7. • ke 9.7.
BrasiliaRanska Saksa 1–7 (0–5)
Hollanti Costa RicaArgentiina rp. 2–4, 0–0
Pronssi la 12.7.
Brasilia Costa RicaRanska Hollanti 0–3 (0–2)
Finaali su 13.7.
Saksa BrasiliaArgentiina ja. 1–0 (0–0)

Jätä kommentti