Juristeja. Toimittaja. EUts!

Tuli liävä paussi lainastoautolt. Pari viikko. Eikä se nyttekkä maata viistäny, reppu.

Antero Kekkonen: Ja Vanhakin vallattiin (Kellastupa, 2014)

Geir Lippestad & Jon Gangdal: Olin Anders Breivikin asianajaja — voiko pahaa puolustaa? (Minerva, 2014)

Heikki Saari: Jacke — Jacob Södermanin elämä (Siltala, 2014)

# Kekkonen, Kekkonen

Muistelmat, osa II. Eka ei ollu mikkä erikoine. Luettava tiätyst, ammattimiäs. Taisi ol liika pal sodanjälkene ja Kotka-näköne.

Saas katto mitä kakkone. Mul ja mun ikäsil hiippa kyl verkkokalvol tiätty kuva. Kaks pultsaa. Hyvä ja paha pollari. Kekkonen ja Leif Salmén. Ai jumangavitas! Pelkkä ajatuski näist nykykakaroist… »Loora, milloin teitte ensimmäisen veronkiertotoimenne?» Nehä olis kantokunnos alt viire minsan, ja seuraavii krillattavi sais ettiskel kissat ja koirat fölisäs. :b

Ja Vanhallekki hilpasta? Pikkase orotuksi.

# Lippestad

Tämä on musti tottkai. Täyty vissi palat historias aika kauvas, et löyty yht hullu sekopää, pohjoismaist. Juristi vääntä joka pilkun paikalles, turha orotel sensatzioonei. En kyl kaipaakka. *hrrrrr*

# Jacke

Katoin ekaks et »Jackie» ja ihmettelin mitä hänen kans tekko…

Liävii outouksii jo kättelys. »Jacob Södermanin elämä»? »Galileo Galilein elämä». Oliskos piänempiki riittäny. Vissi viäl kuallukka. Takakannes seiso pualestas »Ensimmäinen EU:n huipputehtävään kohonnut suomalainen». Onk toi olevanas meritti, 2014? Huano oikolukuki, »karannut» piräis ol.

Näil ettippäi.

4 kommenttia artikkeliin ”Juristeja. Toimittaja. EUts!”

  1. Enpä ole noista kolmesta kirjasta lukenut ensimmäistäkään, mutta äkkiseltään kommenteistasi päätellen jokaiseen mahtaisi jopa sopia tuo kuuluisa lausahdus:

    ”Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon” ;-)

  2. Lippestad on aika jännä, kirjana. Koska hän ei tod. puhu tai paljastele mitään tapahtumista hallintokorttelissa tai Utoylla. Keskittyy vain Breivikiin ja oikeudenkäynnin / oikeuden mahdollisimman asianmukaiseen toteuttamiseen. Kyllä sanansa jossain vaiheessa hieman hyytävät, mutta myös lievä omakehu *ihan lievä* puolueettomuudesta kantautuu nenään.

Jätä kommentti