Ken Loach

Vaikk mää olenki säätäny leffaostot musakiakon pualel, ni sillo tällö sentäs muutaki. Alkuviikost esmes ojennetti ovelt yks poksi. Ken Loach at the BBC. No jo!

[boksin kansi] On mul häne tekosias ennestäski. En vaa ol kerenny kattelema. Eka pätkä tuli hommattu liki kättelys (2012), tämä aikast kuulusa Kes — poika ja haukka. Kaks on nyte näköplakkaris, kipiä juppi-irvailu Fatherland (1986) ja juur äskö vahrattu (loistava) lakkokuvaus The Big Flame, vuarelt 1969. Enempi en ny viitti pilotel, eres noistka.

Tyylis pualest hän mene johonki Ijäkse ja Kaurismäen välisse. Voi kans ol, et muudan hra Niskanen on Loachii vahinkos vilkassu. Ja see on pakko sanno, et äijä ossa kyl etti ihan uskomattomi pärsti, niinko ny näyttelijöit muutenki. Tosa Liäkiski tuntus välil, et akkunas valuuki doku.

Nii — mitäs sitä meilpäi kyhättiinkä, tosa 1969–1979. Turhapuroi? Ja mitäs mää itte kävin tapittamas? Emmanuelle 1–6? :b

• Moviemail.com: Ken Loach at the BBC

Jätä kommentti