Itella goes Posti. Goes ei posti.

Helvattu. Mää ruppe epäilemä. Moraalikato.

Viime aikoin on ruvennu postei hukkuma. Ussemmi. Tilasin esmes kuukaus takaperi Amatsoonist neljä DeeVeeDeet, kolme eri tilaust, kahten peräkkäisen päivän. Kaik hävöksis!

Ei ol tavallist, ei olleska. Amatsooni sanos lähettänees ne iha normaalisest, ja miksi emme uskoisi. Kui varte he ny pippalois parin kiakon kans? Korvauski lähti mun tilil eten kerenny kissa sanoma.

Mut mihe ne katos?

Prittilän ja Finkkilän välis on tiätyst vettä ja vetkuttaji. Mut Suomen Posti, siis wanhas mailmas, oli ko Suomen Pankki. Luatettava. Postinkanto oli ammatti muitte joukos, eikä mikkä pätkähetkiduuni. Kui mahta ol Itelliaanon kans. Pelkästäs tänä kesän mää ole nähny oven takan ainaski neljä eri tyyppi!

Tämä o vaa yks esimerkki. Kaupallisuus ja voitonhimo. Kaiken se tappa.

4 kommenttia artikkeliin ”Itella goes Posti. Goes ei posti.”

 1. Yksi mahdollinen The Teoria:

  Ovat huomanneet, että Uittamolle tilataan ”tiettyyn” osoitteeseen jatkuvasti kirjaa, cd:tä sekä DVD:tä… Siistin paketin kylessä lukee ussein Amazon… Yllättäen: ”mihes se paketti mun kärryistä ny katos, justha se tos oli”… Vuoron loputtua: ”kuis toi paketti mun kotio on tullu, ja kui mää paketin osoitelapunkin on saanu sutattua”… Illalla: ”aukee läppäri ja hän näpyttelee: Huuto.net”.

  No, tää oli tällasta ääneen miettimistä. Ei tällaista voi tapahtua Suomessa. Eihän? ;-)

 2. Outto, peräti outto! Ko Brittiläst kaik tulee yleesä tosi nopsaste :o Sull on tiätty menny ne koirien haisteluun, etei vaa mittä kummi huimei tulsis, ko tyyppi jatkuvasti Amatsooneilt jottai tahto! :D

 3. —–>  Polgara:

  Nii onkii… koho vaa ei pompi, saalist ei hän missäkä nää.

  Hiukka haisee juu. Normikuskaus, sehä otta 6-8 pvää, paris viiko jo tiätä, et karoksi o menny. Tämmäset mediatuatteet onki monionkelmaissi. Ne hajo helpost, niis ei ol seuranttakoodei, ja ussest ne maksa nii vähä etei mittä järke koitta jäljittä.

  Tartte kai vaa suasiol ruvet kasvattama itte… LOL

Jätä kommentti