Amatsooni sukkaa

Jokane sen tiätä, jos on hiukkaki enemmä kauppaa Amazonis tehny. Mut ain vaa saa yllätty uurestas. :O

Viimeisin vadduilu on muavisäkki. Kuplamuaviletteri ei ol mittä, paremmast pakkamisest puhumatika. Kabitaalisti on kerkkeväine, ja nyte se o kekannu vimppafigen innovatsuunin: panna dvd:t liikkuma muavipussis. Oikke viäl siätämättömä ohkases etei vaa maksais tekemine mittä, ja färiki simmone vammaharmaa et varmast fiirais aasiakkan pääst. Just.

Jokane voi tykönäs kuvitel kummottis käy, jos teippa lähi-Koon halkastun kassin, lykkä sen sisäl dvd:n koteloines ja pistä sen postis kulkema vaik välin Bristol – Turkku. Nätti 1 800 kilsaa. Viikon linkous. Kuivamiset kaupam pääl.

Mää avasin tänäpä taas yhre simmosen »kirjeen». Musaleffakotelost yks kulma baskan ja kannet ko veittitappelun jäljilt. Piti ol uusi, ehjä ja kauno. Stana… Ja mainita ny verrokiks: huano pakkamine on esmes Huutikses tuiki harvinaist.

Amatsoonis onki itte assias niim pal sukkeli jutui, et tartte naputel isompi turina, paremmal ajal. Heivasin kans vihapäite ne amatsoonimuavit kaik jo roskikse. Täyty säästel joku seurava. Kyhät foto tähä, later.

4 kommenttia artikkeliin ”Amatsooni sukkaa”

  1. Jahas, ett niinko Brittie Amatsoonist? Oisko sill mittä tekemist sen kans, ett muutki UK:st tuleva ostokset o ain pakattu siihe harmaasse muavisäkkisse? Ett onks se joku sikäläise posti pakkohankintaviritys? En tiijä! Kirjat on kulkene iha hyvi sinne ja tänne, nou proplems – niit o paha hajotta *wirn*…

  2. —–>  Polgara:
    Jaa ett Royal Mail pakkosäästättää? ;)

    En usko. Mun miälest noit o näkyny vast joku pual vuat, ja yht paljo USAst ko UuKoost. Tänäpä tuliki juur yks Dallasist, oranken färine. Hahh. — Turha koitta. Muavisäkki send to Uittamo = (forever) lost customer. :|

  3. Nii, tarttis varma (sä olsit se oikkia ihmine) kirjotta enemmänki Amatsooni toimintatavoist; tyäntekijöist ja muust, heijä ”eruist” ja muust. Ja Amatsooni omistussuhteist!!! Paas kirjottaen, duud!

  4. —–>  Polgara:
    No jaa, noist mitä mainittet en paljoka tiärä. Munt hatutta se stanan sekamelska ja aasiakkaan tahalline harhautus. En ymmär et kui varte ne saa sitä rankasemati tehrä. Mut säähä taisitki sen jo sanno: omistussuhteet! *brkls*

Jätä kommentti