6.12.2014 — Suomen 20. itsenäisyydettömyyspäivä

Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Antti Pesonen puhui [tänään 6.12.2014] Helsingissä Kiasman aukiolla järjestetyssä Suomen itsenäisyyden palauttamisen puolesta järjestetyssä mielenosoituksessa.

Hän sanoi mm. seuraavaa (boldaukset blogistin):

Kun vääryydestä tulee oikeutta, tulee vastarinnasta velvollisuus.

Monet suomalaiset ovat hengessä kanssamme, kun vaadimme Suomen menetetyn itsenäisyyden palauttamista.

On sanottu, että Suomessa itsenäisyys, demokratia ja puolueettomuus kuuluvat yhteen. Jos yksi niistä menetetään, menetetään kaikki. Näin on käynyt, eikä hyvältä näytä. Nyt elämme EU-Suomessa, joka on luopunut itsenäisyydestään, jossa demokratia on muuttunut näennäisdemokratiaksi ja jossa puolueettomuuspolitiikka on heitetty ikkunasta ulos.

EU-Suomessa ovat ylimpinä EU:n lait ja EU:n tuomioistuimen päätökset. Myös ulkopolitiikka on alistettu EU:n vallan alle. Näin Suomi ei täytä itsenäisen valtion tunnusmerkkejä.

Kaikkea tätä sanotaan yhteistyöksi, vaikka kyse on alistussuhteesta. Suomi on taloudellisen ja poliittisen riiston kohteena.

Olemme täällä, koska meneillään on itsenäisyystaistelu. Vaikka on kyse todella taistelusta, on se käytävä ilman väkivaltaa, puheiden, kirjoitusten ja äänestämisen avulla.

Meneillään olevassa itsenäisyystaistelussa on kyse mainitun riiston lopettamisesta. Suomi tarvitsee turvallisuuden, hyvinvoinnin ja kansanvallan perustaksi valtiollisen itsenäisyyden. Tämä tarkoittaa sitä, että on suunnitelmallisesti erottava eurosta ja EU:sta. Sotilaallinen liittoutuminen EU:n ja Naton kautta on torjuttava. Suomen turvallisuuspolitiikan perustaksi tarvitaan itsenäisyyttä ja puolueettomuuspolitiikkaa.

Tämä kaikki on yksinkertaista. Kyse ei ole monimutkaisista asioista. Mutta usein yksinkertaisin on vaikeinta. Vaikeus itsenäisyyden palauttamisessa on silmien avaamisessa. Siinä, että nähdään valhe jossa elämme.

Tänään EU-Suomi liputtaa olematonta itsenäisyyttä ja tanssii presidentinlinnassa. Suurta valhetta kaikki tuo! Mutta usein valhe on suloinen ja kaunis. Niin kuin sadussa keisarin uusista vaatteista. On ikävää nähdä keisari ilman vaatteita. Tosiasioiden tunnustaminen on kuitenkin edelleen viisauden alku.

Jos ja kun tulevissa eduskuntavaaleissa eduskuntaan nousee Suomen itsenäisyyden palauttamista vaativa Itsenäisyyspuolue, voin luvata, että sen jälkeen itsenäisyyskysymystä ei enää voida vaieta Suomen valtamediassa.

Kun hätä on suuri, on IPU lähellä.

Joulukuun kuudentena voimme tuntea kiitollisuutta niitä aiempia sukupolvia kohtaan, jotka rakensivat Suomea ja turvasivat sen itsenäisyyttä. Voimme imeä tuosta työstä voimaa omaan työhömme Suomen uuden itsenäisyyden, aidon kansanvallan ja kaikkia koskevan hyvinvoinnin rakentamiseksi.

97 vuotta sitten annettiin Suomessa itsenäisyysjulistus. Suomi on nyt ollut EU:n vallan alla kohta 20 vuotta liikaa. On aika julistaa, että taistelu Suomen itsenäisyyden palauttamisen puolesta jatkuu niin kauan kunnes se on voitettu!

[Lähde: IPU • Lehdistötiedote – Julkaisuvapaa 6.12.2014 klo 13]

Jätä kommentti