Nevö nevö Nevermind

Aloitin alkuvuonna keräilemään DVD-sarjaa Rockin klassikkolevyt (Classic Albums). Viimeisin putkahdus on Nirvana: Nevermind (1991).

Nomen est omen? No juu. Juurikaan vähempää en voisi välittää.

[DVD:n kansi] Biiseistä pystyn tunnistamaan yhden, »Smells Like Teen Spirit». Sitä videota ei kai kukaan karkuun päässyt. Paljo välii. Mitä uutta tuossa muka oli? Ne Boston-lainailut kertoivat paljon. Itse otinkin garageni edelleenkin MC5-muodossa tai sitten lautaselle haarukoitiin kelamankalta kaiveltiin »Surfin’ Bird». Se hakkaa tämmöiset albumit 6–0… Jaa no. Tarttiskos ensin kuunnella? :b

Narutin aikoinaan tellystä myös combon Unplugged-osuuden. 1993? Siitä muistan vain virttyneen villatakin ja downforcesta kärsivän vokalistin. Ynnä kohokohtana biisin »The Man Who Sold the World». Sehän oli kotoisin… David Bowielta. Bowie taas… no niin.

Näyttää muuten Excelissä ha-hauskalta allekkain:
Classic Albums: Never Mind the Bollocks

Classic Albums: Nevermind

Lätyn nimi ei liene sattuma. Kuittailua vai kunnioitusta?

Levykansi on kyllä jees. Fonttia myöten kympän työtä. Ja koska jokaisella vuosikymmenellä täytyy olla myyntihittinsä, niin mikä minä olen enempiä sanomaan. Kuulokkeet vai korvatulpat — choice is yours.

Jätä kommentti