Ed $ullivan's Maximum

Kabitaalistin kans meina tavan takka loppu sanat keske. Otetaas kouluesmi. Kepjä tarina siit, miltappa musafunny nyhretä kuivaks.

Kuvitella ensiks piän musaläjä, hypoteettisest niinko. Sanota vaik et 50 kappala. Live-esityksi taik pleibäkkei, tellys veretyi ja taltte otetui. Sit meil on levyvirma, ketä omista oikeuret niihi. Ja kert ihmine ei ossa seiso paikallas, ja hänel on syntymäluannevika, hän ruppe niit myymä.

Enkla turkkulaine — kuvitteelline tiätyst, koitta ensi. Hän laitta ne kaik 50 yhrel dvd-levyl. Fundera järjestyksen (traaman kaari), teke nätit kannet, pane maltillise hinna. Kauppa käy. Kaik viärä käsist. Paitti see jälkke, ko plätty makka jokase harrastaja hyllys. Ei ol enä mittä myymist. Ostaja on häpi ja heilu nupit kaakos. Enkla ripusta klapun luukul. Hän harmittele etei huamannu kyhät kolme eri dvd:t. :b

Sillä välin toisaalla.

Kabi vahta samat vilmit. Kattele nimei. Vertaile kappaleit, esittäji, artistei ja pumpui. Kilautta pari puhelu ja utele. Plaraile pikkase verra Ojalan laskuoppi. Ruppe hiljakses vetelemä ruutupaprul ranskalaissi: kenre, listavuasi, kotopaikka, sukupuali, elävä vai kuallu… Lopuks jokune ristiintaulukko.

Valmis.

Kabi julkase 30 erilaist dvd-levy. Yks kerrallas, neljän kuukaure välein. Nimeltäs ne on tämän tapassi:

The Beatles • Legends of Soul • The Soul of Motor City • The Temptations and The Supremes • Love Songs • Rock’n’ Roll Forever • Gone Too Soon • Chart Toppers 1968/69/70 • Elvis Presley and Other Rock Greats • Rockin’ The Sixties • The British Invasion [etc]

Kappalat ripotella kaavan mukka. Samoi laului kiärrätetä levylt toisel, muutama ain uusi. Jokane kiakko laadita jonku vaivase teeman al, ja see verra kyänist, et moni hona pyäritykse vast puales välis. Sit ei viittikkä enä lopetta. Pakko hommat koko sarja. Valittamine! — ajanhukkaa seeki. Morali o jottan syätävää.

Melkkest ikiliikkuja. Kabi — hän kaira lisäreijä vyähös. Uhri — urputta netis. :b

[dvd-kansi] [dvd-kansi] [dvd-kansi] [dvd-kansi]

Jätä kommentti