Grey screen of death

Tsiis! Olik iha pakko haukku sitä Vistaa ja niit muit Wirvilöit. Heti iski BÄÄD karma. Harmaa akkuna.

Peljästysin vähä pahuksest ja kerkesin jo murhettuma. Sattu meina olema pikkase verra harvinaist; eka kerta kolmen Mäcin kans, ja sentäs vuarest 2006 on painettu. Eikä mittä hissuteltu. Ankaraa tuuttaust 12/7/30. Ikän ei ol mittä kummemppa sattunu, eres jumisse ei Mäcit ol jääny. Jos joskus harvon joku prokrammi jymähtä, sen saa tapettu erikses ja homma jatku ilma mittä.

 

Nii, tämä siis on sama assia ko se wintoosan kuulusa blue screen of death.

Tai. Jos tarkkoi olla: Mäcis on näköjäs kaks eri kualemaa. Eka on simmone, misä näky läpinäkyvä tumman harmaa kenttä (a-nelkku poikittaisi) ja itämaist sekoteksti. Täsä toises mene koko akkuna harmaaks. Kummaski jää end-luuseril tasan yks vaihtoehto: poweeri veks. Ja sit ihmettelemä.

Toi japsi-harmaa sinäns o tuttu näky. Jokku tiätyt prokrammit, esmes FreeHand, kaateli wanhemppi Mäcei helpostki. Näin simmost asiakkaitte koneis. Ja itte assias täsä Wandaski, viime vuare aikan. Häne kans ko sentäs rytkytelty jo koht kuus (6) vuat, semmone ruppe näkymä. Rautaki väsy, korrputoitu.

Mut toi toine harmaa! — Ikän nähny, eres tiännykkä. Onneks oli karkki-Macbook viäres. Sen kans sit paanal ettimä appu.

Löytyski, suht iisist. Ja jos olsin heti uskonu mitä ehrotelti ni please of cake. »Irrota kaikki oheislaitteet. Kytke virta. Jos Mac käynnistyy on ongelma jossain oheislaitteessa.» — Hahh. Mää sunkka uskonu. Koklasin kaik muut 5–6 vaihtist ensiks. Tulos oli mörkki äijä. Kone hyrisi muttei liikahtanukka. Ei päästäny safe modeen, ei antanu nollat asetuksei, eikä suastunu eres käyttiksen DVD-kiakkoo avaama. Siäl olis ollu Levytyäkalu. Olsis voinu yritel korjat.

Korjat? Airam! Enhä mää ollu käytelly erellispäivän mittä muit vehkei ko »ylimääräst» kiintarii, sehä roikkuu USB-piuhan pääs. En tulostellu, en skannannu. Oliskos se levy vähä seonnu??

Muut ei tarvittu. Irrotin levypiuhan. Heti ruksutti niinko ei mittä. Ylläri tuli vast lopuks: Levytyäkalu tutkis USB-asemaa tunni verra, mutei löytäny mittä onkelmi. Kuka ymmärtä koneit?

Eisensteini ei tartte ol. Wanda on koht vainaa. Toivottavast kestä ny muutama viikon vaik, en viittis mihenkä rynni. Kiva olis kans, jos saara kopsattu tiarot uutte. Vammalevyn kans käy äkki huanoste.

Jätä kommentti