Smoke gets in your nose

Hauskane ilmiö. Hamsteri saa sauhut nokkaas, vaikkei tupakeihi eres koskekka. Ja pääse viäl itte tilama.

Kirjalline teos taik eläväkuva, väärält hepult. Nätin näköne ja korjas kunnos, mut… *SNIFF*. Sepäs onki maannu vuaskauret kämpäs, misä kiskota tupakki. Sisäl!

[Le Samourai: vihkonen] Tommone käry, se o niim pal kauhia. Jokane sen tiätä, ketä ei kärtsä itte. Aikoinas riitti et käve kapakis, roitit sai tumpat suara konesse. Nykyjä vissi ei. Röökin kans joutu ulostuma. Clap, clap.

Vähäks o erikoist. Männä viikol tuli dvd-pätkä misä mukanas (toi kuvan) vihko. Haisi vähä helvatust. Kummottos se sauhu pääsi kotelon sisäl? Entäs, ketä urpo tuprutta torpassas, ylensäki, 2000-luvul. Ja millai ne haisut sais heivattu kirjoist ja muist? Pari vuat parvekkeel… hahhah.

Onk käryvamma kaupan purkuperuste? :b

Noo, oikkiast. Olen päässy vähäl. Hovihankkijoilt ei o tullu yhtäkä. Selvää on seeki, et yksilöitte omatappotavat ei milläntappa kuulu mul. Tehkä hyvi. Mut siirtäkä se kirjahylly navetan pualel siks aikka. Muute määki ruppe Alain Deloniks. :/

4 kommenttia artikkeliin ”Smoke gets in your nose”

  1. Ai, eiks meikäläise kirjat muka haissu millekkä? :o

    Joskus o olosuhteitte pakko, etei pääse partsil eres konttamal :( Emmää valita, mä valita jostai muust. Ruppe vaa Deloniks, avan ovenki valmiks…

  2. —–>  Polgara:
    Haisi, tottkai. Uusi papru, siwistys ja maku. :)

    Jutus puhutaanki haardcorest, niinko. Kärytellä kämpäs vuaskaussi jolsei kymmeni, ei pal tuuletel ja putsaminenki vaivast. Parveket ei ol. Karsta piintty hiljakses, tapeeteihi, levyihi, kirjoihi. Ja tiärän kyl mist puhun. Olen joskus nuarempan käyny tommoses torpas ja tuli äkkilähtö. Ei auttanu vaik ittekki verin, siihe aikka, see verra paksu oli katku.

    Tommose voi ymmärttä. Mut mist helkutist tule se »wanhan kirjan» haju? Niit kyll hyllys riittä.

Jätä kommentti