Isältä pojalle?

No ei eres emännälkä. Nykyvehkeet, nehä o tehty hajomist varte. Kabitaalisti, sehä nytkähtä nälkkä muute.

Kaukosäädin mykkäntys (!). En meinannu uskokka; eres purottanukka. Ehtool toimis, päiväl ei mittä. Vaiheti patteerit ja räpläsin uurestas. Inahtanukka. Taik siis, akkuna oli nätti ko ennenki, mut eläväkuvan vahtamine ei vaa onnannu. Joutusin oikke kyylämä ussemma kerra, mut totta se o. Dvd-soittimes löyty vaa kaks nappula, power ja eject. Ei missäkä PLAY. :O

[Kauko Säädin] En saanu iha ejecti tost.

Mää taisi ostel ekan säätime 1982. Tuli färitöllön fölis sillo. Nykyjäs niit on paffiloora piukas, kellaris makkamas. Mut ykskä ei ol ikän enne kätte kuallu.

Elellä intresantei aikoi. Pistin prittimyyjäl posti ja urputi. Et kert mööpelis on warrenttyki, voimaski kai, ni pankka to send uus. Enkä pay mittä. Remonte control — sen kuulu kestä viis year, eikä kk. Et siis teijä kuuluis oikkestas refund ja silittä mun head.

Tommone härpäke löytyis varmast Turustki. 120 markka taik jotta. Sitäkä myymisen ilo en meina hetikä kabil antta.

EDIT klo 19:27

Hou. Kerenny kissa sanoma. Vissi he luke prittiläs näit turkkujutui. Spostis äske: »We will send you a replacement player — also LG but the newer version.»

Clap clap, LG! Eiku, ei nialastka. Orotella et kolahta. :b

2 kommenttia artikkeliin ”Isältä pojalle?”

  1. —–>  eSa:
    Ai juu. Heh. Tullut mieleenkään. Kiekkohan liikahtaa ok. DVD:n avausvalikko näkyy ruudulla, animatkin pyörivät, mihinkään vain ei pääse käsiksi.

    Tiedä sitten näistä. Mitään kevätjuhlaliikkeitä en kummankaan kanssa tehnyt, joten kumpi vain voi olla hajalla. — No, kuten ehdin juttuun editoida, uusi kapula on sieltä jo lähdössä. Met katsomma.

Jätä kommentti