#nuoruus

Mää sattusi elämä täyteimmät vuateni 1980-luvul. Pyäritin sillo virmaa tosa parin kilsan pääs. Ehtoolenkki mene siit ussest ohitte, ja joka helkuti kerta tule miäle tämä runo. Noin niinko ulkomuistist:

Minä olin niin nuori ja kiihkeä,

miten saattaa kaivatakaan

se nuoruus, jolla on nälkä

ja turmelus suonissaan.

Kadun liekkimeressä loisti

pedonsilmät autojen,

minä olin niin kipeän nuori

ja yksinäinen.

Kaipaukset on heti tapis. Sukkela juttu. En ollu iha nuari, enkä juur yksinkä. Turmelus vissi sit, juaksi suanis. :/

5 kommenttia artikkeliin ”#nuoruus”

 1. Niinpä… Kaipa se mun oma nuoruuden intoilukin oli siin 20…40v. ikäsenä… Tiesin tuolloin miten (mukamas) maailman kirjat pitäis oikeesti olla… Silloin vanhemmat ihmiset ei oikein tuntuneet jummartaa assioit mittään, ja nuoremmat taas oli ihan kakaroita… ;-)

  Pari-kolmekymppisenä sitä tekee mitä vaan, koska silloin sitä uskoo ja uskaltaa, tiesi asioista jottain tahi sitten ei… :-)

  #Mika Waltari kirjoitti:

  Neljä päivänlaskua

  Olkoon siis, ettei ole mitään ikuista, ja olkoon, ettei kuolemattomuus ole ihmistä varten. Silti aion tavoitella kuolemattomuutta siinä mitassa kuin se on vallassani, vaikka kuolemattomuuteni olisikin vain häviävä ajatus, unohtuva hymy, harmaantuva paperi ja närkästynyt vastaväite.

 2. —–>  eSa:
  Right! – Mä luulen että pahin väli on 25–35, ainakin kun omia sekoilujani muistelen. Ja se meni just noin. Muut ei tajuu mitään – nuoremmat ei vielä, vanhemmat ei enää. *uhhuh*

  Kappas, tuo(kin) Waltari itseltäni puuttuu. Kaikuja Sinuhesta tuntuisi olevan…

 3. Tosi o! Mull kesti viäl vähä yli nelikymppiseks asti, mutt meikä onki jossai vähä hiras. ;) Nykyä ei ehri eikä jaksakka mittä, sillo pysty-ehti-jakso ja jäi viäl aikkaki. Harrasta niit turmeluksi! Ja päte…

 4. —–>  Polgara:
  Nelosel se tais alkka mulki, ennenko tosisas tuli tolkku.

  Wanhuus ja viisaus juu… Varmast jotta tekemist ton jaksamise kans. Ko riahumine lakka ruppe lantus muhima. Ei sitä vissi huvikses sanot et ahkera ja tyhmä on pahint. Luavuus ja funteramine vaatii laiskottelu.

  No, numeroit on tullu lissä, mut pätemine seiso entselläs. :b

Jätä kommentti