Yle Radio 1 – Iiron musiikkiluokka

Jumangautis.

Yle tais just paukutta kesähiti. Määki liimautusi toosan viäre luurit korvis enkä päässy mihenkä. Kaks tuntti meni eten huamannukka. Eikä siihe paljo tarvittu: kaks supliikkiäijää, piano ja rumpusatsi. Simppeli on kaunist.

Melkkest ei uskoiska. 2015, kaike kuanan keskel. Huikia prokrammi. Jatkoo luvas!

Yle Radio 1Iiron musiikkiluokka. Avausjakson vieraana Anssi Nykänen.

# Post skriptumi

Ne ketä missas, ei missannu. »Ohjelma on tulossa kuunneltavaksi tänään klo 21.30».

2 kommenttia artikkeliin ”Yle Radio 1 – Iiron musiikkiluokka”

  1. Kerkesinkin tossa vajaat pari viikkoa sitten kuunnella n. tunnin tuota ekaa ohjelmaa. Very intresannttia! Mut se on kesäloma ny, eikä kerkke ihan kaikkee..! Kuuntelen myöhemmin ohjelmat ja kommentoin jälkiperäst.. :-)

Jätä kommentti