Jos et ole puolellamme

Isänmaa on oudossa tilassa. Maalaisjärki on poistettu käytöstä. Unelmahaihattelut vellovat. Toisin ajattelijat leimataan kuten 50 vuotta sitten ja valtamedia ulvoo valtapiirien lauluja. Moraalikato näkyy kaikkialla. Eli, mitä hvettiä?

Tilanteessa värisee poliittinen taustasävy. Vasemmisto otti vaaleissa lukua, osa oikeistosta myös. Seurauksena on kuoleman pelko. Perussuomalaisuus on kuopattava eikä mitään keinoja kaihdeta. Se, mitä kansalle yleensä ja Suomelle valtiona tapahtuu, on toissijaista — samoin se, että kyseessä oli länsimainen, demokraattinen vaali. Väärin äänestetty. Tuomio: ankarimman mukaan.

En ole persu. Totisesti en ole oikeistolainen. Jälkimmäistä minusta ei myöskään koskaan tule. Ensimmäisestä en ole enää ihan varma. Niin hullusti ovat (vasemmiston) asiat juuri nyt.

Persujen tappolinja palvelee myös toista tarkoitusta. Rasismileimalla jaetaan kansaa surutta kahtia ja synnytetään valtaisa häly. Sumuverho. Sen takana voidaan puuhastella eräitä kepeitä asioita, kuten isäntämaasopimus, NATO, TTIP ja NWO. Samalla voidaan siirtää sivuraiteille pienemmät kysymykset: kansanäänestykset, ero eurosta, eroaminen koko EU:sta. Ja kuka edes piittaisi aiheista veroparatiisit, valtion omaisuuden myynti, tuloerojen kasvu, tai köyhien kyykytys. Stubbido kansa — mistään mitään kuitenkaan ymmärrä.

Leimaa isketään häikäilemättä. Suvakki on hyväkki, aina oikeassa. Muut ovat rasisteja. Tätä »totuutta» valtamedia takoo ulos herkeämättä, jokaisena päivänä, kaikista tuuteista.

Jahdissa on mielenkiintoisia piirteitä.

Suvakki saa sanoa ja tehdä mitä tahansa jäämättä mistään kiinni. »Rasisti» ristiinnaulitaan. Jos kysyy, mitä maahanmuutto maksaa, miksi siihen löytyy rahaa, mikä on sen vaikutus Suomeen ja suomalaisuuteen, miten ovat huomioituja Ruotsin kokemukset ja uskonnolliset riskit, ja löytyykö asioista arvioita 50 päiväksi vai 50 vuodeksi, niin heti heilahtaa. Turha kai sanoa, että kyseisiä järkikysymyksiä esittävät nimenomaan persut. Suvakille riittää, kun muistaa sloukanit. »Suomi kuuluu kaikille». »Suomi on rikas maa!*». »Meiltäkin on lähdetty». »Mitä ne meistä ajattelisivat!».

Pelkästään yhteen osapuoleen kohdistuva mediavaino on ilmeisen harkittua ja ylhäältä johdettua. Se on myös lyhytnäköistä. Pyrkimykset jakaa kansa kahtia muistuttavat hullun työtä, ja tuloksista on Suomessa kokemusta. Ehkä se kuitenkin on realistinen tilannekuva. Maalaisjärki on Suomen päättäjiltä kateissa, kuten moni muukin asia. »Kun isänmaa kutsuu!», kirkaisi Stubbido. Epäselväksi jäi, kenen isänmaa.

Kaikki yllä mainittu mahdollistuu, koska valtamedia nuolee eliitin perhettä. Yle, Hesari, iltabaaskat. Muu lehdistö. Kaikki laulavat vallanpitäjien kaanonia. Yle jopa verovaroin! Toisin ajattelija saa huutaa pimeällä sivukadulla, ja kohta ei edes siellä. Webin kommenttiosioita on jo alettu sulkea (sic).

Terminologia, btw, on tässä mielenkiintoista. Monikulttuuri, monikulttuurisuus, monikulturismi; tarvitaan vihitty papisto selittämään nyanssit. :)

Siirtolainen, pakolainen, maahanmuuttaja? Siirrettiinkö siirtolainen jonnekin mitään kysymättä? Maahanmuuttaja — arvatenkin muuttaa, työn, puolison tai oman mielenkiintonsa vuoksi. Pakolainen pakenee. Miksi sitten Suomeen EI tule pakolaisia? Joutuisiko silloin suvakki myöntämään rasittavuuden? Niin tai näin, huvittavin ilmaus (freudilainen lipsahdus) löytyy EU:lta. Käytössä on termi burden-sharing (taakanjako). Ei suinkaan multiculturalism-sharing (rikkauden jako). :b

Lisää kysymyksiä.

Miksi finkki halaa koko maailmaa? Miksi hän haluaa tänne lisääntyvän määrän sellaisia ihmisiä, joiden kasvuympäristö, mentaliteetti ja uskonnollinen suuntaus eivät ole lähelläkään suomalaisuutta? Miksi yhtäkkiä löytyy tilaa, rahaa ja tunteita, mutta ei omille vanhuksille ja vähäosaisille? Minkä vuoksi ei osata enää seistä ruoto suorana — isänmaallisena, omista huolehtien?

Samaan aikaan Unkarin rajalla on muuri ja armeija. Vastaavaan suuntaan astelee Itävalta. Rikkaat arabimaat kieltäytyvät kokonaan mamutuksista. Hölmlandia nukkuu. Ja maksaa, kun joskus herää.

[700 m:n leipäjono]Helsingin Myllypuro 1.9. Neljä päivää ennen PM Sipilän namuhalausta. 700 m:n leipäjono. [Kuva: HS]

Lopuksi, ettei jää epäselväksi. Turkuun saapuivat ensimmäiset ns. maahanmuuttajat pakolaiset kai 1970-luvun lopulla. He tulivat Vietnamista, ja saivat lisänimen »venepakolaiset». Minulla ei ikinä ollut ongelmia heidän kanssaan, eikä muidenkaan. Rakastinko heitä? No jaa. Katselin kyllä heidän kaunottariaan sillä silmällä (heh), valitettavasti kiinnostus oli yksipuolista. Mutta rasistia ei minusta löytynyt prosentin osaakaan.

Siksi minua suuresti loukkaa nykytilanne. Rasisti-nimike on siepattu ja laajennettu kattamaan meidät, jotka vain yritämme käyttää maalaisjärkeä. Kyse on median vääristelystä eli siitä, millaisina asiat yritetään näyttää, myydä, saada tapahtumaan. En millään usko, että valtaosa suomalaisista olisi oikeasti hurahtanut. Toki en itsekään halua tänne valtaisaa määrää elätettäviä ulkomaalaisia, mutta syyt ovat yksinkertaisia. Niitä on tasan yksi: 98 000 000 000 €.

Oikeiden Ihmisten sanomasta ei mitään epäilystä. Déjà vu, 45 vuotta. Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan. On helppo kuvitella punahuivikaula vm. 2015. »Revari!» »Rasisti!»

Minä en vihaa, mutta typeryys hirvittää. Se ei kohdetta katso.

* Velkakello.fi: Suomen valtion kokonaisvelka

Post skriptumi

Eilen ne kyllä ajattelivat Suomesta jotain. Suomen PM antoi namujen valloittaa kotinsa. Vaikka kyse sentään oli asunnosta, tark. II-asunnosta, niin tuskin olen ikinä yhtä paljon hävennyt. Pääministerin temppu kuvaa eliitin lävistävää hulluutta paremmin kuin mitkään sanat.

Jätä kommentti