Ja Robin osaa voimistella

…mutta mitä sitten, kun olen Alatalo on viidenkymmenen? Ei enää hyvännäköinen? Myykö sitä joku Suojanen? Ei vieläkään osaa LAUlaa?

Tarskos käpytel tarkistama. Logomo, ens perjantain (23.10.). Tiketit tais ol nafti 40 eurdo.

Jokku voi sanno, et Alatalo anto pirul pikkusormes ja koko käsi meni. Sen voiki aavista, jos kattele vaik sitä 70-luvun dokuu Erään sävelmän synty — Odysseus. Leskinen läiskii liävää läppää, muut jähmeile. Alatalo koitta kaapat tilanteen haltu. Politikko siäl jo kuikuile. Vähän niinko McCartney, ketä ruppe heti esiintymä, jos vaa jokuki linssi vilahta. Lennonjohtaja Juhani koitta tiätyst pistel jauhot suuhu. Suht hyvi onnaaki. Mikko the Tiarostava katto hyväks hiljentty. :)

Mut Alatalos onki kaks eri pualisko. Se eka, se tunnettu, rillumarei, keikkajätkä ja tv-pelle. Toine on Taiteilija. Paljo tärkkempi.

Vv. 1973–1982 äijä teki helvatist kovaa kamaa. Siirtomaasuomen laulut -trilogia (1978-82) ei ol vanhenttunu päivääkä. Ajolähtö-leffan biisit pistä viäläki öökonin huurtuma. See jälkke särmä rupes tylsymä, ja 90-luvu yksityispualen traakiset assiat katkas kynätki. Hyvä ko henkis selvis.

Mut noit laulut mää tahtoisin kuul. »Isänmaan toivot», »Suomalainen reissupoika», »Kiiminkijoki», »Pohjoisen laulu». Leskis-färitys kelppais seeki: »Klovni heittää veivin», »Per Vers, runoilija». Lopuks viäl »Hannelore» ja »Pequena» — vähäks olis nätti encore.

Ja etei totuus unhottuis. Alatalo – Rinne! McCartney – Lennon ei sunkka ol kaukaa haettu. Liki kaik parhaat biisit, ne o Rinteen ryyrittämi. Osa vissi kokonas sanottami. Toivottavast äijä naputtele joskus viäl kirjanki, siit, et miltappa ne laulut lopultas tehti.

Eiköhä huamenis naputel tiketti.

3 kommenttia artikkeliin ”Ja Robin osaa voimistella”

 1. Kyll tartte sano, ett taas puhusit nii totta! :) Iha ko kaks eri ihmist, Alatalo meinate. Enemmä tykkä biisinikkarist ja melkke sama listanki taitaisi tehrä… ain tule iha ekaks miäle just ”Ajolähtö” monestaki syyst *snif*.

  Men ihmes kattoma ja raportteera muillekki!

 2. —–>  Polgara:
  Ajolähtö-leffaan liitty torellaki valtsut muistot. See onki törkiän kokone Rikos, etei löyry dvd-versio olleska. Toisen kaut, tulis kauhiat emootiot. Uskaltaak eres enä kattookka? :)

  Jossan omal vireol se kyll makkais. Siält ole vahrannu viimeks, liki 25 vuat takaperi. Tarskos pahuttas virittä vempaimet…

 3. Tiketti tuli hommattu. Enä ei pääs takaspäite. ;)

  Seeki tartte viäl sanno, et ennusmerkit ei ol mikkä hyvät. Meinate, Bossilt jäi 2003 soittamati »The River», ja Fogertylt 2005 unhottus »Lodi». Kumpaaki mää orotin ko kuut nouseva. Pahaa kuut, sano.

  Nii et kaks ekaa jää kyl kuulemati. Tilal lykätä joku »11 virran maa» ja »Ajolähtö». Encoreki iha jotta muut, Vikky Lii ja Flikat tahto pirel hauskaa. Ha! :/

Jätä kommentti