Älä tul Föli

Turkku kyl ossa sössi. Onk joku vaik käyny eReseptei kattomas? Siit saa hyvi osvitta.

Tänäpä tönästi Föli nuri. Sehä o simmone »Turun seurun» liikennesysdemi, lähikunnat runtattu saman katol al. Tähä ast, ussemma vuare, linkkariaikatului on päässy vahtama netist. Älyttömyyskapulastki, jos sattu olema. Veppisivu oli nimeltäs Taskunäyttö ja se toimis helvatu näppäräst. Aukes äkki. Suara kenttä ja siihe pysäkin nummero (esmes Uittamon #9 lähte toripysäkilt T35). Entteri, ja alt 15 sek. ni näkyvis oli pitkä lista niist kaikist linkkareist, mitkä ko. pysäkilt ampase. Seuravan tunnin sisäl, taik jotta. Tarppeks.

Mutei enä. Osote on tumpattu. Siält lykätä väkiste »hianol» Föli-sivul. Stana. :(

Föli-sivu on juur simmone ko tääl Turus päi voi arvat. Kauhia mammutti. V-mäisen näköne. Sekava köntti, misä jokane vadun napsautus kestä minuti. Mi-nuu-ti! Koske tiätyst vaa tämmäst meikäläist: köyhä, kippiä ja hiras. Jos taskus lojuis viimekuukautine KiiltoKapula, ja kaulas roikkuis valokaapeli, ni ei varmast hättäkä. Mut ketä varte näit palveluit planerata?

Mää pärjäsi hianost enne. Yli viis (5) vuat vanha älyttömyyskänny, vaivane 1 mekan ilmaletku. Ei piäntkä onkelmaa. Mut enää ei köyhii kaivat. Tämä netti-Föli on tehty IE-käyttäjil, niil ketä juakse vimpainte peräs. Porho enemmistö.

Suami 2016. Ain vaa hullumaks mene.

2 kommenttia artikkeliin ”Älä tul Föli”

 1. Olen aina käyttänyt näitä Wintoosia (vuodesta -91 alkaen), mutta niin usein uuden Win x.x -version lanseeraamisen jälkeen tuntuisi vaadittavan ennenpitkään taas uusi ja tehokkaampi tietsikka! ”Vanha” kone kun ei jaksa enää pyörittää samoja ”uusittuja” ohjelmia niin sutjakkaasti, kuin ennen… Noh, kehitys kehittyy, sanotaan.

  Mutta, mutta. Ainakin julkisella puolella (valtio/kunnat) pitäisi olla joku sääntö, että ainakin osa päivitettävästä vanhasta nettipalvelusta pitäisi säilyttää myös uuden tultua. Siis jonkun sopivan ylimenokauden ajan!

  Nii mää ole se fundeerannu! :-)

  Nimim. ”4v. vanhan ilmaletkun omistaja” :-)

 2. —–>  eSa:

  Kappas. Hommasit Doosan kolme vuotta ennen meikää. :)

  Hyvin fundeerattu. Jotain tolkkua pitäis olla. Tästä »kehityksestä» on kymmeniä esmejä, otetaanpa yksi suosikkini: paikallislehti Turkulainen

  ^ Näkymä on täynnä palikoita (kännyjen vuoksi). Fotot ovat mustia taustakuvia, koska niiden päällä on negateksti. Tyhmempi kysyisi, mitä hvetin järkeä, sillä kummastakin saa huonosti selvää. The Viisas vastaa: koska insenjörtti on kyhännyt tuollaisen näyn tuottavan koodipätkän, niin nörtinhän PITÄÄ sitä käyttää. *naamapalmu*

  Lehdykässä näkyy (hah) toinenkin hulluus. Jos ottaa selaimen JavaScript-palikan pois päältä (maksimoidakseen turvallisuuden), katoaa sivuilta lähes kaikki sisältö. Vain ne punaiset otsakkeet jäävät. Edes leipätekstiä ei voi lukea.

  Win-versiorumba, jonka mainitset, on tietenkin kaikkien hulluuksien äiti. Tavalliset duunit hoituisivat yhä sillä -91-koneellasi. Jopa graafisen alan työt voisi tehdä vuoden 2000+ softilla, osin raudallakin. Mutku ei. Business. Brkl. :/

Jätä kommentti