Dream on

Tyätä käsketty.

Unelmoittemine alko, siis näkyje ylöspano, nätti kolme viikko takaperi. Ettisin prokrammin, tai oikkestas online-sivuston, ja rupesin merkkama. Et kuim pitkä, kene kans puuhatti, misä päi oltti ja muut simmost. Perustiarot riittä. Lavertelemine sallittu. Statistiikoist voi sit vahrat et mitä helvatti. :b

Ensmäist kertta en ol pappii nukuttamas. Joskus Wintoosa- eli DOS-aikoin löysin vahinkos yhre passelin ohjelman, ja innostusi. Siinhä oli sillo peräte »tulkintaosa», mikä tarkotti horoskaappitasossi selityksi. Anakonda käres olet puuttees, mut jos uit Atlanttin yli saat potki rumemppi jonost. Simppeli softa se oli ja kepjä käyttä. Mahraiskos se pahus loju jossai wanhal CeeDeel, Windows Ilmaisohjelmat?

Ei silti et kummosempa tarttisinka. Metodiks kelppa 5 + 5 + 5. Tyypit, aiheet ja platsit. Melkkest samat pyäri yäst kolmantte, esmes tyypeist yliwoimasest enite juakse paikal yx nuaruure kaveri. En oikke ymmär — häne kanssas ei ol mittä suurt traamaa ikän ollu. Noi muut taas selittyyki varmast juur sen kaut. Jos inehmol on elämässäs käyny jokunenki The Iso Assia, ni kyl ne unisse tule. Jääki. Mää ymmärrä soran käyneit veteraanei täsä oikke hyvi!

Toi sivusto, se on kyl sukkelan tuntune. Siäl puhuta simmosest ko lucid dream. »Selkouni». Mikä helvattu se simmone o? Ihmine kävele unissas öökonit pystys? Vai muka hallitte omei unias?? Driim on… :o

2 kommenttia artikkeliin ”Dream on”

Jätä kommentti