TV prokrammi

Tuli tosa miäle. Et, jos vaikk ottais piäne aikamatkan.

Ohjelmakaavio

 

Against the Wind
(1978)
Bangkok Hilton
(1989)
Berlin Alexanderplatz
(1980)
Not the 9 O’Clock News
(1979–82)
Pennies from Heaven
(1978)
Peyton Place
(1964–69)
Rauta-aika
(1982)
ma x
ti x
ke x
to x
pe x
la x
su x

Vaivihka meinate tullu deeveedee-kerätty noit nuaruure tellysarjoi. Saiskos niit vahratuks, jos joka ehtoost varais pualen tuntti. Leikkis niinko et ne muka tulis tellyst. Klo 18.30 gou? :o

Jokune puuttuuki. Esmes:

 • Maastamuuttajat (Jan Troell, 1971)
 • Myrskyluodon Maija (1975) ja Elämänmeno (1978, Åke Lindman)
 • Polttouhrit (Marvin J. Chomsky, 1978) ja Juuret (Chomsky, et al., 1977)
 • Fanny ja Aleksander (Bergman, 1982)
 • Twin Peaks (Lynch, 1990)

Ei kyl isomppa hinku, noihi. Fanny ja Aa:st löyty leffaversio — en vaa sit tiärä paljoks huvituttais katel sitä piispaa, semminki ko muistele viimeaikassi luteitten lausumi. Holocaust otti aikanas pumpust mut sillo oliki viäl näkemäti Resnaisin Yö ja usva. Kunta Kinteki on vanhettunu. Twin Piiks ei ikän munt suuremmi hetkauttanu. Et sikäli.

Ai pahus, Kupla unhottus. Ja Mary Hartman. Täytyyki juast kattoma Amatsoonisse…

2 kommenttia artikkeliin ”TV prokrammi”

 1. Mää muistan myös Heikin ja Kaijan. Meille tuli telkkari 1969 ja se oli eka tv-sarja jota muistan seuranneeni. Myöhemmin seurasin satunnaisesti Rintamäkeläisiäkin, vaikka ko. sarjan tempo oli toooodella hidasta… Rintamäkeläisten juju taisi ollakin kait enempi siinä näyttelijöiden välisessä dialogissa. Hokasin, että osa näyttelijöistähän oli ollut mukana jo Heikissä ja Kaijassa…. Liekö joku dejavuu -ilmiö..? ;-)

  Solveigin laulu on 70-luvulta jäänyt kanssa mieleen, tyyliltään vähän samanlainen kuin Elämänmeno. Jos pitkäkestoiset tv-sarjat, kuten Naapurilähiö, ym. jätetään pois, niin itse 70-luvun ”elämänmenoa” taisi kuvata (edes) jotenkuten Takiaispallo.. Ehkä? ;-)

  Berlin Alexanderplatz, Not the 9 O’Clock News, Pennies from Heaven: katsottu on! Kuriositeettina muuten: Vastatuuleen (Against the Wind) päänäyttelijä Jon English vaihtoi juuri hiippakuntaa…

 2. —–>  eSa:

  Tuttua tavaraa!

  Solveig on muistaakseni hyllyssä, mutta kuvataso surkea. Sekä MTV että YLE panostavat näihin juuri sen verran, että saavat kuitattua löysän liksan veks. Brkls.

  Takiaispallo roikkuu yhä hinkulistalla, max-hinnalla 4 e. Kestää, kestää… :)

  Jon English, ou diör. Enpä tiennyt. Tellysarjan myötä jäi suomalaisiin mieliin ja onpa pari LP:täkin hyllyssä. RiP…

Jätä kommentti