Nicovapaa vyöhyke

Talvet kulkke mukavaste, juur mittä huamaakka. Mutt ans ol ko kesä koitta. Pakko pirel partsin ovee auki. Niinko nykki.

Niim pal kauhia krääsä. Joku neipori vetele kaksin käsin tupakki.

Saas katto millo tulppaanihatut pane toimeks. Järjestyssääntö uusiks. Turunlinnatuamio. Sanoisko et (suljin juur kirjan Iskelmän vääntömomentti) vain muutaman vetäisyn tähden.

Tule kylläki paha onkelma. Vaikken kiältämissi kannatakka, ei tämä haittaiska. Paitti. Pari (sata) kertta vuares ko tule napattu hapant, ja porospäite kaik wanhat pahat tavat muistu miäle, ni pakko verel sauhuiki. Irrotteluist haihtuis hupa. Mitä helvattu siit muka tule, et alvariis ravailis pihal käryttämäs, nelkkukerroksest. Ja joku justiina siäl päivystä kummiski: syntine saatana!

Jos kiärtäis säännön takapualel? Pihal huaju krillikatos. Tekis niinko pappavainaa. Hommais potu, piilottais pöyräjalan viäre, holkki huule. Aikas kuluks avelis tiinal ja kököttäis platsillas pimjässe ast.

Jätä kommentti