The Piano Teacher

Pianonopettaja.

Liäväst pyärii miäles ostamine. Dvd-leffan siis. Juuttusin vaa fundeeraama, et mitä assioit sil pianol mahreta opetta? Seisoma paikallas? Pysymä virees? Kiiltämä? Ja kestääk tommone koulutus kauvanki, ja misäpäi anneta. Pianofapriikis vissi…

Mää joskus nuarempan friiasi yhre näti flikan kans. Hän oli pianonsoitonopettaja. Mut see oli sillo joskus mailmas, ko ihmissi opetetti viäl kirjottama. Ja soittamaanki.

2 kommenttia artikkeliin ”The Piano Teacher”

  1. Mää muistan siin kansakoulun alaluokilla, että tiesin kyllä mikä krematorio on. Olin jotenkin mielessäni lyönyt krematoriolle ja konservatoriolle yhtäläisyysmerkit, päättyyhän molemmat päätteeseen ”atorio”. Ihmettelin joskus hartaasti, että miksi sitä musiikkia pitää just ny vallan krematoriossa opettaa? Mää tulin sitte siihen päätelmään, että jos kaikki viikon ”asiakkaat” saadaan putkena uuniin ns. samoilla sytytyspaloilla, niin paikkahan vois ehkä site olla vapaa muuhunkin käyttöön usseemman päivän viikosta… ;-)

    Köh. Niinko vaikka site tähä pianonopetukseen..? :-)

Jätä kommentti