Toukoa

Liävää päivityst.

Koht ruppe lätkä liikkuma. Tavalisest en välit koko hommast baskaaka, mut nyte onki kasas aikast porukka. Parkkovi, Pate ja Sepu, kelppa varmas vahratki. Muikkari kiskase tapojes mukka alamittase, häppeväiset  o Suamest karonnu. Onneks ei munt haitta. *kloks*

Tvitteeri o ruvennu jäämä vähemmäks. Jokuse kuukaure mää siälki roikuin, dzast tu sii. Tyly tuamio taitaa pätkähtä: paljo poru, vähä villoi. Koitin kyll jossa vaihees iha ettimälki ettiskel jutskattavi tyypei, mut turhaa se enemäkses oli. Mää ole vissi see verra erilaine nuari, etei tommone kälätys osu. LOLLI :b

Nick Hornbyn kans käve sukkelast. Raina makka hyllys, kirjaki tuli hommattu. Suameks. Mahrok mää pääst eres sivul 50/288, ko kärtsäs närvi. Teksti jumangavitas maistus nyyrikilt, vaik sitä oli naputellu rokkiheepo. Kene vika tämä  o?! Onk se Hornamboika tekorokkari, vai olik suamentaja liika wanha? Vai nuari? Muarit ja mukulat, nehä rokka ilma hikke… Juu, tartti sit tilat Amatsoonist alkuperäkiäliversio. Koht tiäretä.

Vappendaaliki meni. Uittamon kakruil se tais pilottu. Hee meina koittivat tosa lähi-Koos ostel simaa. »Nouwei», päräytti kassa ja Tellus seisahtus. »Tässä on alkoholia, ei voi myydä». No just! Tippaleiviski varmast ruaho taik maroi, ja Oiva-tarra uupuu.

2 kommenttia artikkeliin ”Toukoa”

Jätä kommentti