Alku kaiken kauniin

[graffi: äänestystulos]

Harvinaise lämmin juhannusaatto. Melkkest mene kuumei aaltoi. Brexit! :O

Tarkotta siis tätä: pritit pomppa ulos EeUust! Jumangavitas… en olis hetikä uskonu. Painusin eilä ehtoost maatekki ilman mittä muistamist, see verra epätoivone. Vast aamul honasin ja akkunat auki. Mutei Euruuppaan. Enä. :D

Herämine ittesäs oli jo äärest hianoo — siis se tajumine. Jottan on tapahtunu. Tellus tärähtäny. Horisontist huakastu huntu helvattiin. Et niinko… elämistäki vois ruvet taas harkittema.

Eetteri oli tosa kahreksan aikoihin viäl pualivainaa, ja pakkoha siit oli pikkase sanno. See verra pahast pääsi vaduttama ne valhemedian päsmäröinnit.

Pualet päiväst onki menny mukavas horrokses. Myhäilles. Vähä kuittailleski. Ex-twittuministeri esmes parkus eläväs painajaisunt ja tartti liäväst muistutta.

Tämän seuraavan mää kyll taisin naputel pari sormee ristis… :/

Saas katto. Prysselin vahakapineteihi on kasattu pysanttilaine perinne. Tuhansi vuasi vanha. Konnankonstit ei äkkiikä lopu, Elovena-Urpolaist funderates tule viäläki kalsa. Mutei se The Imppeeriumin nykylorttika mikkä kuaripoika ol. Hanskamist nährä. Harmi vaa et vääntö otta ussemma vuare. Mää en täst juur nuarenu.

Tänäpä riamuita. Kokko kohre taivast. Ja seuravaks tapeetil: Fixit!

Jätä kommentti