Uittamolainen vesikidutus

Piän ihmine sitä tahrois vaa rauhas räplät omias. Liika pal sit kai vaarittu. Naapuri o ruvennu naputtama.

Naputus on olevanas vyysist — ei siis juttelu. Eikä luuvitost. Se kuuluu putkistost; satunnaisest, mut alvaris kumminki ja mahroto tiätä millo. Ei mitenkä voi varautu eikä pääst pakko, paitti kuskaamal rojus ja osottees Nauvon eteläpualel. Pari vuat täsä jo kärvistelty…

Mää ihmettele. Mist helvatist se ääni tule?

Mahrettiiks siin viime talorempas vaihta jotta vermei. Hanat? Ei tommost napsuttelu enne kuulunu. Ja se ääni, se on torellaki sanken v*ttumaine. Vähä niinko joku istuis kylppäris ja eläkepäivies ratoks löiskentelis piänel muavivasaral, suara siihe talon läpitte menevä huuperiputke *damm*. Volumi ei ol mikkä kova, mutt se taajuus sattu ottama pahast korvasse. Ainaski mun.

Keinot on äkkii koklattu. Jos tunke tulpat korvisse, lakkaa ovikloku ja noksu soimast. Musanarut, sama homma. Kuulosuajat — huanost kuuluu niistäki. Sitäpaitti ne hajos männä viikol. Hongkonk on tois pual jokke, viitti ravat hetikä.

Hohhoija. Täyty kai ruvet viaraskoriaks. Puleerat kämppä, ja sem pääl soitel talkkari. Mutt millai esitetä onkelma, mitä ei just sillo satukka kuuluma? Pääseeki itte suara Kupittaal…

4 kommenttia artikkeliin ”Uittamolainen vesikidutus”

  1. Tjaa-a…. Josei naputus kuulu öisin, niin voiskos se olla jonkun talon asukin pyykinpesukoneen tulo/lähtöletku, joka pääsee lingotessa naputtamaan vesiputkeen?

  2. Voipi olla.

    Mun eka teoria: hanassahan on nykyään vain se yksi kahva, ja jos sen iskee woimalla alaspäin eli kiinni, ääni (ja frekvenssi) jotenkin passaisi. Naapuri viruttelemassa vermeitä. Erikoishana? Viallinen? Asennusvirhe? :o

    Ainakin on äänilähteenä vain yksi huoneisto. Muutenhan naputus olisi tasaisen jatkuvaa, tunnista, päivästä toiseen. Ja olisi onkelma jo korjattukin. :b

  3. Kappas. Tollasta en tullu ajatelleeksi. Omaa pesukonetta ei ole ollut tässä torpassa ikinä (22 v.), kun honasin heti muutossa taloyhtiön killerikoneen.

    Toi on hyvä idis. Se antaa vähän kättä pidempää talkkarin yhyttämiseen. Piruko sen meinaan tietää, mitä tappovempaimia on jonnekin yläkerroksiin raijattu. Eihän kodinkoneita tarkkailla tai tarkistella, ennen kuin vahinkotapauksessa.

Jätä kommentti