Palautettava lähettäjälle

Return to sender, address unknown/
No such number, no such zone.

Tommottis se Elvari aikoinas hoilaili. Toho vaa saa 60 vuat later lisät, et kyl se lähetys peril tule, mut rivis lukke et »no such quality». Ei mittä käyttö.

Juu, eli Amatsoonin kans täsä taas häsätä. Heil o vähä niinko kahrelaissi tapoi. Ensiks koiteta kepakol jäät eli myyrään baaskaa, koiransyämä kotelo, taik eläväkuva vhs-tasoherkul, taik molemppi. Ja sitko urputta, ni sellerit reppe kahtia. Niinko meri Epyktis. Osa sano et pirä hyvänäs ja manit tule takasi, toine tahto saara sen baaskiksenki takasi. :O

Pakko sanno et hatutta. Ensiks pääse partsil paiskoma talriikeitas, kert kuarest löytys kuanalevy. See jälkke saa kerät tunni verra lissä vadutust, ko väsäile eimailei kiäli keskel suut ja pykäile ulkomaitte paketei, ja kuskaile niit loorasse. Ja vaik ne rahat takasi tuleeki, ni musta jortikka sojotta ottas pari päivä. Nehä myy sen saman sondan uurestas, jollekki, ketä ette sattu. Brkl. :)

Ja mää tiärä, älkkä sanoka *myy ettippäi!*. Mää ole turkkulaine enkla ja see verra helvatun vanha, et kerkesin ottama kotokasvatust. En kehta kiärittä vahinkko.

Jätä kommentti