Mä olen niin cism

Täsä viime päivin on alkanu hirvittä. Katellu femareitte mellastelu rapakon takan. Nupeissas jotta vikka?

Wanhempi herasjuamari joutu ihmettelemä. Jossan päi yhteiskuntta opeteta ämmi sekkoma ja jäljet johta sylttytehtaal: yliopisto. Jos akka kerkii tvittuilema, penslama vähä-älyssi kyltei ja juaksema demontraattiois, sillo kuhnita suajatyäs. Normaali nainen paiskoo hommi. Tyätätekeväl on käret täynnäs jo valmitteks. Ehtii huanost julistama ko pitele kakarat ja isännän kuris ja nuhtees.

Sama hulluus levii kotomaas. Meil onki jo kasvatettu uusi idle class, nämä tehraskanat. Tuntomerkit ruppe selvimä. Feministi on The Hörhö, yliopistoporukois lilluva vasuri ja taivaanrannan tavja, ketä ei pysy pystys ilman julkist sektori ja ikiomaa tukiryhmääs, eikä kestäis realityy eres päivääkä. Piäntkä hyäty heist ei ol. Pahannäköne ja -äänine turhake. Loinen ja elätti.

Tyypillist on seeki etei historiast ol opittu mittä. Nämä neropatit luule olevas jotta erikoist, ensmäist kertta astial. Ha. Meikäki kinas kinkkujen kans jo 13-vee, mut se oliki eri juttu. Vaik neeki donnat pualusti naisen asiaa, ankarastekki, ei ne jyränny muitaka. Telaketju ei rämissy ainaska meijä porukois, ei ikän. Helvatin moisii sessioit piretti, asemii hajetti ja paikkoi paalutetti. Sit paiskotti kättä ja naurut pääl. Oli opittu pualin jos toisin. Arvostust. Ottama huamioon.

Mää muistan niit jutui tänä päivänäki hyväl.

Tämä nykyfemari — pahast istu jorpakos. Se horise jostai cismeist, metroist ja tiäs mist hvatin junist. Mukulatka ei kuulemma enä ol flikoi ja sällei. Ne voi jäärä johonki pualiväliin pyärimä, vissi sitt istuksima pili käres hameet korvis. En kyll ihmettelis. Sääliks käy.

Nyt tarvittais Äiji. Viäl voisis keret.

Yliopistot sulki ämmilt 30 vuareks. Demla nurin. Femaripualueil täyskialto. Eruskuntaan akkakiintiö, 20 kappala. Kaikk hämykirjat lukkojen taka.

Tommottis. Alkajaisiks. Päästäis takasi 70-luvul ja ruppeis henki Suames kulkema.

Jätä kommentti