Jakaisiks mun kaa?

Mää olen täsä viiko verra vilkuillu fb-ryhmii. Jos vaik löytyis henkeheimolaissi. He! Köyhemppä ei hetikä kekkais. :)

Otetaas ny vaikk tämä vimosin, nätti vartti takaperi. Entisten nuorten sävellahja. Kruupin kuvaus on tämmäne (alku):

»Entisten nuorten sävellahja muistelee huolettomia koulu- ja nuoruusvuosia ja toteuttaa menneitten vuosikymmenten nuorisomusiikkitoiveita: jytää, purkkaa ja juuri niitä toiveiskelmiä, jotka – –»

Tarkotta siis mitä? Sitä, et ryhmän 27 000 [sic] jäsent lykkä ko henkes härjäs ja sivun täyrelt… JuuTupen musavireoit! — Perässe paiskota pari vaivast kommentti per tuuttaus, helkati huanol suamel. Vissi sitä »sometust» sitt. :) Mut mihe tämmäst tarvita? Miksei jokane veksla (laitont) pikselimössö suara Tupes? Vai oliskos liika tulsaa, ko kettä ei kommentoi ett »määki tykkään täst!».

Eikä sunkka ol ainuva tommone. Mää heivasin jo kolme samalaist ennemmi. Yhteist näyttäis oleva leväperäne ylläpito, rönssyilevä hölötys ja tarkkistason kiäli. Tekijänoikeuksil hörötetä, tiätyst. Virttuaaline shellinpaari? Tsori. Mul on pikkase enemmä vaatimuksi. Onneks löytys yks ihan viksuki: Littoisten kasvatit [suljettu fb-ryhmä]

Ennemailmas istutti naamatuste. Käyti kaffepaketti ja pantti mailma kohralles. Nyt ne naamat vahta ittekses Naamaa yksinäs, ja kirjotta toisilles, ett tämä on sosiaalinen media. Kui munst tunttu ett nykyihmisen nupis joku viira? :)

Jätä kommentti