Leijonapörssi 2017 • 11. päivä (15.5.)

[Leijonapörssin 11. päivä. Kokoonpano. Ruutukauppaus.]

Hohhoija…

Rupesin eilä viime hetkes epäilemä. Elvis? Auvitu? Kovat pelit alkaa koht. Onks näil äijil siäl mittä tekko? Ei o!

Plarasin ankarast kokoonpanoi. Onkelma oli kummanki kans sama, ei meinannu plätä riittä juur mihenkä vaihto. Valkkasin sit lopuks Sveitsilt pakin ja molken. Hyväl tsägäl ne vois vaik loistaa Suamee vastaan heti ehtool. Ja pelais viäl pualivälierässäki.

Ei se ihan huanost menny. Mutt mitä tekikä hurri-Brodin?! Helvatti, ei mittä! Kiakolline pakki, Tanska vastas ja sälli kiskase kiikarit. Kaike lisäks pelas Nylanderin kans samas kentäs. Sisso. Täsä tuli peli pelattu. Kudpai.

[Leijonapörssin 11. päivä. Tilastot. Ruutukauppaus.]

Alamäkke ain vaa. Vttu. Brodinil koittaa tost lähtö.

Tänäpä:

Tanska – Italia
Kanada – Norja
Venäjä – Latvia
Ranska – Slovakia

Jätä kommentti