Liigapörssi 2017-18 • 2. päivä

Okeey. Toka päivä. Sijotus: 15490/29893.

[IS Liigapörssi 2017-18. Toothless Canucks. Avaus, 2. päivä]

Heti kättelys pyärsin pyhät sanani. :b

Vekslasin veskarin mukka. Vaik se Rakoviina oliki liika tyyris, ni Bernardi nippa nappa. Häne erestäs heivasin veke Ilves-pakin, ja tilalles kaivelin kaikkist halvan äijän seisoma kaarte välis: Nolan Yonkmanni. Jyppi. Hän on sitäpaitti loukin jäljilt se kuulusa 7-pakki, nii etei tartte eres seistäkkä.

Idis olis pääst ettippäi viikko pari. Jos plätää tulee, sit voi Yonkmanin tilal vaihetta jonku toisen halpikse. Niinko vaik Kristensen (KooKoo?), se Pelikäänssin trai-autti, tai Newttoni (KooKoo). SaiPan Carsonin olisin jo ottanukki, niinko plaani oliki, mut prkl jäi 2 000 rahaa vajaaks. 2-0-0-0!

Täst!

IS Liigapörssi • Jääkiekko  • Liigan manageripeli

Jätä kommentti